fbq
Uutiset
17.08.2020 11:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Janica Westerbacka
Juuri eronnut BB-Janica Westerback julkaisi yllättäen vanhat hääkuvansa - avautuu avioerostaan, rankasta lapsuudesta ja alkoholi-isästään
Uutiset
17.08.2020 11:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Big Brother 2011 -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) avautuu tuoreessa Instagram-päivityksessään rankasta lapsuudestaan ja avioerostaan jääkiekkoilija Patrik Westerbackin kanssa.

Janica julkaisi sometilillään kuuden vuoden takaisia hääkuviaan, joissa hän poseeraa onnellisena kauniissa hääpuvussaan ja viimeisen päälle laitettuna. Seiska uutisoi heinäkuussa, että Janican avioliitto päättyi keväällä eroon.

Lue lisää: Big Brotherin voittanut Janica Westerback ja ex-jääkiekkoilija Patrik Westerback: avioero!

- Hain avioeroa viime maaliskuussa ja vireille se tuli toukokuussa. Haluan kuitenkin julkaista kuvia päivästäni prinsessana, koska en voinut aiemmin sitä tehdä, Janica kirjoittaa kuvatekstissä.

- Menisi hienot taidonnäytteet hukkaan, jos en kertoisi, kuka teki upean hääkampaukseni ja kauniin meikkini sinä päivänä. Kuvat on otettu kuvista, enkä osaa niitä sen kummemmin käsitellä, joten laatu ei ole paras, mutta hiukset ja meikki niistä kuitenkin erottuu.

"Olisin halunnut muuttaa äitini luokse"

Janica poistui julkisuudesta voitettuaan Big Brotherin, mutta palasi vastikään takaisin sosiaaliseen mediaan ja ihmisten tavoitettaviin.

Janica kertoo Instagram-päivityksessään omien vanhempiensa eronneen, kun hän oli 11-vuotias.

- Olisin halunnut alkuun muuttaa äitini luokse, mutta kun asia tuli varsinaisesti eteen, en halunnut vaihtaa koulua tai joutua eroon ystävistäni ja jäimme kaikki neljä lasta asumaan isän luokse, Janica kertoo lapsuudestaan.

- Isäni oli alkoholisti. Äitini oli elänyt henkisesti ja fyysisesti väkivaltaisessa suhteessa ja oli psyykkisesti lopussa, kun suhde päättyi. Hän oli ollut neljän seinän sisällä meidän neljän lapsen kanssa 11 vuotta. Hänellä ei koskaan ollut omaa rahaa tai uusia vaatteita, eikä hän saanut mennä mihinkään muualle, kuin korkeintaan neuvolaan lasten kanssa. 

Lue myös: Oho, BB-Janica palasi julkisuuteen rehellisellä tukkapaljastuksella: "Vähän 'kuraveden' värinen" - kuva!

-  Äitimme muutti eron jälkeen asumaan kuuden kilometrin päähän meistä. Isä ei antanut meidän vapaasti mennä äidin luokse ja joskus pyöräilimme sinne salaa. Isä myös haukkui ja mustamaalasi äitiämme meille lapsille, mutta sillä hän aiheutti vain huonoa itselleen, koska se tuntui niin pahalta, sillä äiti oli niin rakas ja hyvä meille lapsille aina.

"Toivoisin, että kaikki lapset saisivat tietää olevansa rakastettuja"

Janica peilaa lapsuutensa kokemuksia nykyhetkeen, kun hän itse on eronnut.

- Jos voisin, lähettäisin universumille toiveen, että yksikään lapsi ei joutuisi kärsimään eroista millään lailla. Että kaikkien eroperheiden lasten ei tarvitsisi koskaan kuulla mitään pahaa kummastakaan vanhemmasta keneltäkään. Toivoisin, että kaikki lapset saisivat tietää olevansa rakastettuja molempien vanhempien puolesta ja että molemmat vanhemmat heistä pitävät huolta ja välittävät. Toivoisin myös, että lapset saisivat kuulla, että vika ei ollut heissä ja että heillä on kaikki hyvin

Lue Janican Instagram-postauksesta koko kirjoitus:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yli kolmasosa avioliitoista päättyy eroon ja niin kävi meillekin kuuden avioliitto vuoden jälkeen. Hain avioeroa viime maaliskuussa ja vireille se tuli toukokuussa. Haluan kuitenkin julkaista kuvia päivästäni prinsessana, koska en voinut aiemmin sitä tehdä. Menisi hienot taidonnäytteet hukkaan, jos en kertoisi, kuka teki upean hääkampaukseni ja kauniin meikkini sinä päivänä. Kuvat on otettu kuvista, enkä osaa niitä sen kummemmin käsitellä, joten laatu ei ole paras, mutta hiukset ja meikki niistä kuitenkin erottuu. Omat vanhempani erosivat, kun olin 11-vuotias. Olisin halunnut alkuun muuttaa äitini luokse, mutta kun asia tuli varsinaisesti eteen, en halunnut vaihtaa koulua tai joutua eroon ystävistäni ja jäimme kaikki neljä lasta asumaan isän luokse. Isäni oli alkoholisti, niin kuin aiemmassa postauksessa kerroin. Äitini oli elänyt henkisesti ja fyysisesti väkivaltaisessa suhteessa ja oli psyykkisesti lopussa, kun suhde päättyi. Hän oli ollut neljän seinän sisällä meidän neljän lapsen kanssa 11 vuotta. Hänellä ei koskaan ollut omaa rahaa tai uusia vaatteita, eikä hän saanut mennä mihinkään muualle, kuin korkeintaan neuvolaan lasten kanssa. Äitini äiti oli kuollut, kun äitini oli vasta yksi vuotias ja isä menehtyi hänen ollessaan 20. Äidilläni ei ollut omia vanhempiaan häntä puolustamassa ja kilttinä ihmisenä hän alistui. Äitimme muutti eron jälkeen asumaan kuuden kilometrin päähän meistä. Isä ei antanut meidän vapaasti mennä äidin luokse ja joskus pyöräilimme sinne salaa. Isä myös haukkui ja mustamaalasi äitiämme meille lapsille, mutta sillä hän aiheutti vain huonoa itselleen, koska se tuntui niin pahalta, sillä äiti oli niin rakas ja hyvä meille lapsille aina. Jos voisin, lähettäisin universumille toiveen, että yksikään lapsi ei joutuisi kärsimään eroista millään lailla. Että kaikkien eroperheiden lasten ei tarvitsisi koskaan kuulla mitään pahaa kummastakaan vanhemmasta keneltäkään. Toivoisin, että kaikki lapset saisivat tietää olevansa rakastettuja molempien vanhempien puolesta ja että molemmat vanhemmat heistä pitävät huolta ja välittävät. Toivoisin myös, että lapset saisivat kuulla, että vika ei ollut heissä ja että heillä on kaikki hyvin❤️ #morsian

A post shared by Janica Westerback (@janicawesterback) on

Lue myös: Big Brotherin voittanut Janica Westerback ja ex-jääkiekkoilija Patrik Westerback: avioero!

Tässä vielä tuoreita kuvia Janicasta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mikä ihana ilta; parasta seuraa, auringonlasku, hyvää ruokaa tuloillaan ja musiikki kohdallaan.. #erin

A post shared by Janica Westerback (@janicawesterback) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »