Uutiset
Katso kuvat!

Oho, BB-Janica palasi julkisuuteen rehellisellä tukkapaljastuksella: "Vähän 'kuraveden' värinen" - kuva!

07.08.2020 16:01

Vuoden 2011 Big Borther -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) pysytteli BB:stä 50 000 euron voittorahansa napattuaan pitkään täysin poissa julkisuudesta.

Perhe-elämään keskittynyt Janica avioitui ex-jääkiekkoilija Patrik Westerbackan kanssa vuonna 2014, mutta Seiska uutisoi parin yllätyserosta heinäkuun lopulla.

- Janica on yksin hakenut avioeroa, lähipiiristä kerrottiin Seiskalle.

Lue myös: Big Brotherin voittanut Janica Westerback ja ex-jääkiekkoilija Patrik Westerback: avioero!

Nyt Janica on kuitenkin luonut itselleen Instagram-tilin, johon hän on tuottanut sisältöä kahden viikon ajan. Tuoreissa kuvissa ex-tosi-tv-tähti on lisännyt muun muassa rehellisen kuvan nykyisestä hiuskuontalostaan.

Noin viisi vuotta sitten lopetin hiusten vaalentamisen kokonaan. Lopputulos on vähän ”kuraveden” värinen, mutta sopii mulle, Janica kirjoittaa Instagramissa.

Vuosia sitten jätin myös kaikki lisävarustelut pois, kuten hiustenpidennykset, ripset, kynnet ym. ja innostuin aikanaan curlygirl metodista, mutta onnistuin sillä saamaan vain todella likaisen tukan, hän jatkaa.

Alla koko päivitys:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noin viisi vuotta sitten lopetin hiusten vaalentamisen kokonaan. Lopputulos on vähän ”kuraveden” värinen, mutta sopii mulle. Hiukset kasvoivat hetkessä todella pitkiksi, koska ne eivät enää katkeilleet. On ollut niin helppoa elää ilman tyvikasvua. Vuosia sitten jätin myös kaikki lisävarustelut pois, kuten hiustenpidennykset, ripset, kynnet ym. ja innostuin aikanaan curlygirl metodista, mutta onnistuin sillä saamaan vain todella likaisen tukan. Sitten täytyi koittaa patukka kiharoiden innoittamana permanenttia, mutta kun hiukset ovat niin pitkät eivät ne jaksa kihartua. Meinasin siis pilata metrin verran hiuksia. Nyt olen tullut siihen tulokseen, että parasta on luonnollisuus, koska jokainen meistä on täydellinen juuri sellaisena kuin on😘 #natural

A post shared by Janica Westerback (@janicawesterback) on

Tämän lisäksi Janica innostui muistelemaan nuoruusvuosiaan teinikuvan kera.

Hassua, kun voi puhua itsestään, että joskus noin 25 vuotta sitten, kun olin yläasteikäinen (nauru-emoji). Alkaakohan mulla orastaa taas joku ikä kriisi? Toivottavasti menee tällä kertaa kevyemmin, kuin se kolmenkympin ”villitys”. Janica miettii naureskellen.

Lue myös: Big Brotherin voittanut strippari Janica vetäytyi julkisuudesta pornoilukohujen jälkeen - tältä hän näyttää nyt! Muistatko nämä raisut kohut, kuvat ja videot?

Tässä Janican tunnelmia tuoreeltaan Big Brother 2011 -finaalista:

Lue myös: BB-Janica tiputuksessa Thaimaassa - kuva sairaalasta!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!