fbq
Uutiset
18.11.2020 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Janica Westerback
Huh, mikä bikinikroppa! Viisi tyrmäävää kuvaa BB-Janica Westerbackista edestä, takaa ja sivulta - treenaa tosissaan Tape Valkosen opeilla!
Uutiset
18.11.2020 20:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Big Brother 2011 -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman), 39, on aloittanut kuntosalitreenit ja tavoitteellisen urheilun. Aiemmin liikunnallinen Janica on keskittynyt ryhmäliikuntaan ja esimerkiksi lenkkeilyyn.

Janica kertoo projektistaan sosiaalisessa mediassa.

- Nyt kuitenkin esimieheni innoittamana olen viime aikoina kiinnostunut kuntosaliharjoittelusta ja halusin saada itselleni hyvän valmentajan, koska teen aina kaiken 110%:sti mihin ryhdyn, Janica kertoi.

Lue myös: Muistatko kaikki Big Brother -voittajat? Näin paljon he tienasivat - Niko Nousiaisen tulot hätkähdyttävät, Janica Westerback nettosi vaatimattomasti!

Kaunotar tiesi heti, kenen puoleen kääntyä.

- Kysyin Tiina Jylhältä tietääkö hän hyvän valmentajan itselleni, koska hän on toiminut kehonrakennuksen parissa ja myös menestynyt siinä. Hän vastasi, että paras valmentaja on hänen miehensä Tape (Valkonen, toim.huom.) ja niin hän sitten soitti minulle ja tapasimme.

Tape onkin ehtinyt jo aloittaa valmennushommat.

- Nyt on ensimmäiset kaksi saliharjoittelukertaa takana ja voin kertoa, että kehoni on muussia. Mutta se tuntuu kivalta ja hyvin tehokkaalta, Janica kirjoitti eilen Instagram-tilillään.

- Matka on vasta alussa ja katsotaan mitä se Tape onnistuu taikomaan tällaisesta nelikymppisestä (24.11.🎈) neljän lapsen äidistä. Lupaan tehdä parhaani, Janica vannoi.

Lue myös: Juuri eronnut BB-Janica Westerback julkaisi yllättäen vanhat hääkuvansa - avautuu avioerostaan, rankasta lapsuudesta ja alkoholi-isästään

Janica julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvasarjan, jossa hän poseeraa vihreissä bikineissä edestä, sivusta ja takaapäin kuvattuna. 

- Bikini keli? -Ei vaan before kuvat. Mietin kehtaanko laittaa, mutta jos joskus pääsen kisaamaan, niin tähän tulee tottua. Sain eräässä ryhmässä hyvää palautetta ja että matkaani halutaan seurata. Ja Instassa se onnistuu kaikille. Ja ihan niin kuin mua ei olisi ennen bikineissä nähty, Janica tsemppasi.

Katso kaikki viisi kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Janica on aiemmin työskennellyt muun muassa stripparina.

- Rakastan sitä paitsi itseäni juuri tällaisena kuin olen, mutta ainahan on varaa parantaa. Ja raskaan vuoden jälkeen on hienoa saada elämään uusia unelmia ja tavoitteita. Tulkoon seuraavasta vuodesta elämäni parhain. Päivitän jatkossa ”making off” materiaalia ja lopulta sitten ”after” kuvat, Janica fiilisteli.

Lue myös: Oho, BB-Janica palasi julkisuuteen rehellisellä tukkapaljastuksella: "Vähän 'kuraveden' värinen" - kuva!

Lue myös: Big Brotherin voittanut Janica Westerback ja ex-jääkiekkoilija Patrik Westerback: avioero!