Katso kuvat!

16-vuotias Jenni poseerasi bikineissä Seiskan Tähtityttönä 23 vuotta sitten - kuvat!

Uutiset | 25.01.2019 14:35

Seiskan Tähtityttö-perinne alkoi vuonna 1992, kun lehden takasivuilla alettiin julkaista alusvaate- ja bikinikuvia kaunottarsista ympäri Suomea.

Tähtityttö-perinteen alkuvuosina kilpailuun sai osallistua jo 16-vuotiaana, ja esimerkiksi vuonna 1996 lehdessä numero 12 poseerasi hyvinkääläinen Jenni, joka oli kuvausten aikaan juuri 16-vuotias.

KATSO MYÖS: Anna-Maija, 21, avasi bikinialaosansa nyörit ja kaikki äimistyivät - muistatko nämä vuoden 1999 Tähtityttö-voittajan kuvat? Salkkarit-tähtikin rakastui palavasti! 

Nuoresta iästään huolimatta Jenni poseerasi epäröimättä hienosti bikineissä.

Jenni oli kuvausten aikaan 165 senttiä pitkä ja hän painoi 50 kiloa. Jennin harrastuksiin kuuluivat ratsastus ja laskettelu. Mieliruuakseen hän mainitsi kanan ja riisin. Makeiset olivat hänen intohimonsa.

KATSO JENNIN TÄHTITYTTÖ-KUVAT SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Katso lisää Tähtityttö-kuvia Seiska Klubista. Seiska Klubiin rekisteröityminen on ilmaista ja helppoa tästä linkistä!

KATSO MYÖS: Nyt on roimasti kurveja! Sannan, 19, kuvat Seiskan Tähtityttönä häkellyttivät vuonna 2010 - katso!

KATSO MYÖS: Muistatko kohukaunotar Saana Uimosen? Näin viattomalta hän näytti Tähtityttönä 18-vuotiaana - katso! 

KATSO MYÖS: Melkoinen Kirsika! 22-vuotias turkulaiskaunotar hurmasi Seiskan lukijat bikinikuvillaan - katso! 

KATSO MYÖS: Roppakaupalla ysärierotiikkaa! 18-vuotias Heli poseerasi syntisissä alusvaatteissa Tähtityttönä 1992 - kuvat! 

KATSO MYÖS: Muistatko seksipommi Sini Kytön? Näin rohkeasti ja vähäpukeisesti hän poseerasi Seiskalle, rakastui myöhemmin jääkiekkovalmentajaan - paljastavat kuvat!

KATSO MYÖS: Huhuh, lumoavan kaunis Jenni, 17, poseerasi Seiskalle pikkubikineissä 2004 - mustatko nämä kuvat? "Pidän urheilullisista ja turvallisista miehistä"

KATSO MYÖS: Mitkä muodot! Latinotanssia ja ratsastusta harrastava Sofianna, 18, poseerasi seksikkäänä joulun Tähtityttönä - nämä alusvaate- ja bikinikuvat aiheuttivat hehkutusvyöryn!

Teksti:Mika Seppänen & Sari Koskinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!