Katso kuvat!

Nyt on roimasti kurveja! Sannan, 19, kuvat Seiskan Tähtityttönä häkellyttivät vuonna 2010 - katso!

Uutiset | 18.01.2019 12:04

On jälleen aika kaivaa historiankirjoja ja esitellä yksi Seiskan Tähtityttö takavuosilta! 

Tällä kertaa Seiska Klubissa esittelyssä on lehdessä 40 vuonna 2010 Tähtityttönä poseerannut Sanna, 19, Espoosta.

Kuvausten aikaan lähihoitajaksi opiskellut kurvikas ja vaalea Sanna ilmoitti tuolloin pituudekseen 160 senttiä ja hän painoi 51 kiloa. Sanna harrasti kuntosalilla treenamista, jalkapalloa ja talvisin lumilautailua.

Sanna poseerasi Tähtityttö-kuvissa sinisissä bikineissä rantakallioilla ja kuvat pysäyttivät taatusti useatkin Seiskan lukijat.

KATSO SANNAN ROHKEAT KUVAT SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Kiinnostaako nähdä lisää Tähtityttöjä? Rekisteröidy Seiska Klubiin ja näe lukuisia kuvagallerioita takavuosien Tähtityttö-kaunottarista. Rekisteröityminen Seiska Klubiin on helppoa ja ilmaista! 

KATSO MYÖS: Muistatko kohukaunotar Saana Uimosen? Näin viattomalta hän näytti Tähtityttönä 18-vuotiaana - katso! 

KATSO MYÖS: Melkoinen Kirsika! 22-vuotias turkulaiskaunotar hurmasi Seiskan lukijat bikinikuvillaan - katso! 

KATSO MYÖS: Roppakaupalla ysärierotiikkaa! 18-vuotias Heli poseerasi syntisissä alusvaatteissa Tähtityttönä 1992 - kuvat! 

KATSO MYÖS: Muistatko seksipommi Sini Kytön? Näin rohkeasti ja vähäpukeisesti hän poseerasi Seiskalle, rakastui myöhemmin jääkiekkovalmentajaan - paljastavat kuvat!

KATSO MYÖS: Huhuh, lumoavan kaunis Jenni, 17, poseerasi Seiskalle pikkubikineissä 2004 - mustatko nämä kuvat? "Pidän urheilullisista ja turvallisista miehistä"

KATSO MYÖS: Mitkä muodot! Latinotanssia ja ratsastusta harrastava Sofianna, 18, poseerasi seksikkäänä joulun Tähtityttönä - nämä alusvaate- ja bikinikuvat aiheuttivat hehkutusvyöryn!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!