Uutiset
Katso kuvat!

Muistatko kohukaunotar Saana Uimosen? Näin viattomalta hän näytti Tähtityttönä 18-vuotiaana - katso!

14.01.2019 14:08

Saana Uimonen (ent. Parviainen) oli yksi tämän vuosikymmenen alun suurimpia kohujulkkiksia. 

Saana nousi julkisuuteen vuonna 2011, kun hän avioitui ohjaaja Jussi Parviaisen kanssa. Saana oli tuolloin 19-vuotias ja Parviainen puolestaan 55-vuotias.

Pariskunta erosi kuitenkin parisen viikkoa unelmahäiden jälkeen, ja eron jälkeenkin Saana pysyi tiiviisti kohuotsikoissa.

Saana päätyi Sexhibition-messujen lavalle yhdessä pornotähti Mr. Lotharin eli Anssi Viskarin ja Saanasta levisi internetissä lukuisia K18-kuvia ja -videoita.

Vuonna 2013 Saana puolestaan päätyi Maatilan Prinsessat -ohjelmaan, mutta melko pian ohjelman jälkeen hän katosi julkisuudesta ja alkoi keskittyä opintoihinsa.

Mutta vielä vuonna 2010 kaikista kohuista ei ollut tietoakaan, kun Saana poseerasi Seiskan sivuilla Tähtityttönä. Saana oli kuvausten aikaan 164 senttiä pitkä ja painoi 56 kiloa. Positiiviseksi itseään kuvaillut Saana kertoi Tähtityttö-palstalla harrastuksikseen tanssin, lenkkeilyn ja bodypumpin.

Kiinnostaako nähdä lisää Tähtityttöjä? Rekisteröidy Seiska Klubiin ja näe lukuisia kuvagallerioita takavuosien Tähtityttö-kaunottarista. Rekisteröityminen Seiska Klubiin on helppoa ja ilmaista! 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!