Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Sini Kytö

Muistatko seksipommi Sini Kytön? Näin rohkeasti ja vähäpukeisesti hän poseerasi Seiskalle, rakastui myöhemmin jääkiekkovalmentajaan - paljastavat kuvat!

Seiskan Tähtityttöinä ovat vuosien varrella poseeranneet useat julkisuudesta tutut kaunottaret. Jonkinlaiseksi julkkikseksi päätyi myös Tähtityttönä vuosina 2008 ja 2011 poseerannut Sini Kytö.

Sini poseerasi Seiskassa ensi kertaa vain 17-vuotiaana ja uudestaan kolme vuotta myöhemmin 20-vuotiaana. Toinen yritys kannatti, sillä vuonna 2012 hänet kruunattiin Seiskan Tähtityttö-kisan voittajaksi.

Sini poseerasi Seiskalle rohkeissa ja vähäpukeisissa kuvissa useita kertoja ja on työskennellyt sen jälkeenkin pr-mallina ja kehätyttönä nyrkkeilytapahtumissa.

KATSO SININ SEKSIÄ TIHKUVAT KUVAT TÄSTÄ LINKISTÄ!

Viimeksi Sinistä kuultiin julkisuudessa syksyllä 2016, kun Seiska paljasti Sinin seurustelevan SM-liigastakin tutun jääkiekkovalmentajan Jyrki Ahon kanssa. Ikäeroa parilla on 17 vuotta.

LUE MYÖS: Kiekkovalmentaja Jyrki Aholla salasuhde povipommiin: ikäeroa 17 vuotta! 

Seiska uutisoi tuolloin, että povipommi Sini irtisanoutui logistiikka-alan töistään muuttaakseen pääkaupunkiseudulta Poriin uuden rakkauden perässä.

LUE LISÄÄ: Jösses, mikä kroppa: Ässä-valmentajan povipommirakas kietoutuneena lahjanaruun!

Rekisteröidy Seiska Klubiin ilmaiseksi ja katso useita rohkeita kuvia Sinistä. Rekisteröityminen on helppoa tästä linkistä.

KATSO MYÖS: Huhuh, lumoavan kaunis Jenni, 17, poseerasi Seiskalle pikkubikineissä 2004 - mustatko nämä kuvat? "Pidän urheilullisista ja turvallisista miehistä"

KATSO LISÄÄ: Kuin Pamela Anderson! Upeavartaloinen Heidi, 20, Porista poseerasi jouluisena Tähtityttönä kuin Baywatch-tähti - kuvat!

KATSO MYÖS: Seksiä tihkuva joulun enkeli! Uhkea Sabina, 19, poseerasi 10 vuotta sitten eroottisissa alusvaatteissa ja saappaissa - katso!

KATSO MYÖS: Mitkä muodot! Latinotanssia ja ratsastusta harrastava Sofianna, 18, poseerasi seksikkäänä joulun Tähtityttönä - nämä alusvaate- ja bikinikuvat aiheuttivat hehkutusvyöryn!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!