Katso kuvat!

Roppakaupalla ysärierotiikkaa! 18-vuotias Heli poseerasi syntisissä alusvaatteissa Tähtityttönä 1992 - kuvat!

Hotnow | 04.01.2019 17:41

Entisten Tähtityttöjen loistoa on voinut viime kuukausina ihailla Seiskan sivuilla laajasti, kun Seiska Klubi on julkaissut kuvagallerioita Tähtitytöistä vuosien varrelta.

Tänään päästään todellisen ysärierotiikan ytimeen, kun Seiska Klubissa on julkaistu lehdessä 45 vuonna 1992 poseerannut Heli, 18, Ylivieskasta.

168-senttinen Heli poseerasi reilut 26 vuotta sitten Seiskan valokuvaajalle syntisen eroottisissa alusvaatteissa, jotka taatusti häkellyttivät lehtemme lukijoita.

KATSO HELIN, 18, ROHKEAT KUVAT SEISKA KLUBISTA TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tsekkaa myös muita vanhoja Tähtityttö-kuvia alla olevien linkkien kautta tai Seiska Klubista. Rekisteröityminen Seiska Klubiin on helppoa ja ilmaista tästä linkistä!

KATSO MYÖS: Muistatko seksipommi Sini Kytön? Näin rohkeasti ja vähäpukeisesti hän poseerasi Seiskalle, rakastui myöhemmin jääkiekkovalmentajaan - paljastavat kuvat!

KATSO MYÖS: Huhuh, lumoavan kaunis Jenni, 17, poseerasi Seiskalle pikkubikineissä 2004 - mustatko nämä kuvat? "Pidän urheilullisista ja turvallisista miehistä"

KATSO LISÄÄ: Kuin Pamela Anderson! Upeavartaloinen Heidi, 20, Porista poseerasi jouluisena Tähtityttönä kuin Baywatch-tähti - kuvat!

KATSO MYÖS: Mitkä muodot! Latinotanssia ja ratsastusta harrastava Sofianna, 18, poseerasi seksikkäänä joulun Tähtityttönä - nämä alusvaate- ja bikinikuvat aiheuttivat hehkutusvyöryn!

Teksti:Sari Koskinen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!