Vain Seiskassa!
Martina ja Stefan

1,3 miljoonan ökykoti: Martina Aitolehti ja Stefan Therman muuttivat hulppeaan asuntoon Helsingin arvoalueella!

09.08.2019 06:11

Kuten Seiska on tällä viikolla uutisoinut, kohukaunotar Martina Aitolehden, 37, ja Stefan Thermanin, 32, elämässä on tapahtunut isoja käänteitä, sillä pariskunta meni kihloihin pari viikkoa sitten.

Kihloihin menon jälkeen Stefan teki myös intiimin hääpaljastuksen karaokekuppilassa viime viikon torstaina, kun pariskunta oli ystäviensä kanssa juhlimassa Helsingin yöelämässä.

Lue lisää: Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin suhdesekoilussa sensaatiokäänne: Hääpaljastus karaokebileissä!

Bileiden jälkeisenä päivänä Martina ja Stefan muuttivat tavaransa uuteen, Helsingin Eiran arvoalueella sijaitsevaan ökykotiinsa.

130 neliötä arvoalueella

Seiskan paparazzi oli paikalla, kun Martinan tavarat vietiin Lauttasaaresta varastosta uuteen kerrostaloasuntoon.

Martina kertoi muutosta avoimesti myös Instagramissa ja hehkutti uutta alkua. Eiran-kodin parvekkeelta julkaistu maisemakuva paljasti uudesta kodista olevan näyttävät merinäkymät.

Lue lisää: Kuvaharvinaisuus! Martina Aitolehti julkaisi rakkauden täyteisen yhteiskuvan Stefan Thermanin kanssa - "Tän tyytyväisempi en voisi olla!"

Seiskan tietojen mukaan Martinan ja Stefanin asunto on noin 130-neliöinen. Taloyhtiöstä myytyjen asuntojen neliöhinta on jopa yli 10 000 euroa, joten asunnon arvo on huimat noin 1,3 miljoonaa euroa!

Martina ja Stefan asuivat aiemmin Tähtitorninmäellä. He tyhjensivät sen asunnon aiemmin kesällä ja ennen muuttoa Eiraan, Martinan tavarat vietiin Lauttasaaressa sijaitsevaan varastoon ja Stefan puolestaan muutti kirjansa Hankoon.

Lue lisää: Stefan-rakas muutti Hankoon! Kohukaunotar Martina Aitolehti tyhjensi pariskunnan Helsingin luksuskodin!

Katso kuvat ja lue lisää Martinan ja Stefanin uudesta kodista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!