fbq
Uutiset
08.08.2019 06:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti ja Stefan Therman
Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin suhdesekoilussa sensaatiokäänne: Hääpaljastus karaokebileissä!
Uutiset
08.08.2019 06:04
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kuten Seiska tiistaina uutisoi, kohukaunotar Martina Aitolehti, 37, paljasti Instagram-tilillään menneensä uudestaan kihloihin liikemiesrakkaansa Stefan Thermanin, 32, kanssa. 

Martina kertoi Instagram-kuvassaan, että Stefan kosi häntä rapujuhlissa läheisten ympäröimänä pari viikkoa sitten. Kuvassa onnellinen Martina hymyilee jättimäinen kihlasormus vasemmassa nimettömässään.

Lue lisää: Jo kerran häänsä peruneet Martina Aitolehti ja Stefan-rakas uudestaan kihloihin: näin kosinta tapahtui - sormus jopa 30 000 euroa!

Kihlausuutinen oli odotettu, sillä Martina ja Stefan ovat olleet yhdessä jo liki kymmenen vuotta ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Pariskunnan yhteisiin vuosiin on kuitenkin runsaasti draamaa, sillä he ovat ehtineet erota ja palata yhteen lukuisia kertoja. 

Seiskalle kihlausuutinen paljastui jo viime viikolla. Pariskunta oli kertonut kihloihin menosta lähipiirilleen ja asiasta käytiin keskustelua myös viime viikon torstaina, kun Martina ja Stefan olivat juhlimassa ystäviensä kanssa Hernesaarenrannassa, missä Kaija Koolla oli konsertti.

Lue lisäää: Oho, Martina Aitolehden ja Sara Siepin Ruisrock-rähäkässä yllätyskäänne: Sara julkaisi yhteiskuvan bileillasta sydämen kera - katso!

Martinalla oli nimettömässään Stefanin hänelle ostama valtava timanttisormus. Varta vasten hänelle suunnitellun ökysormuksen arvo on Seiskan haastatteleman asiantuntijan mukaan jopa 
30 000 euroa.

"Hyvä Stefu!"

Todellinen paljastus tapahtui kuitenkin Wallis-karaokebaarissa, minne seurue jatkoi matkaansa Hernesaaresta. 

Innokkaasti karaokea laulanut Stefan möläytti intiimin asian kaikelle kansalle Wallisissa.

– Me mennään Martinan kanssa vuoden tai kahden sisällä naimisiin! Stefan huusi mikrofoniin.

Baarikansa innostui "Hyvä Stefu!" -kannustushuutoihin.

Lue lisää Martinan ja Stefanin kihloista, uudesta ökykodista sekä Stefanin autobisneksistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Lue myös: Hampurilaisia ja esteratsastusta! Kohujen ryvettämä Martina Aitolehti nautiskeli viikonlopusta Stefan-rakkaansa kanssa – kuvat!

Seiska

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »