fbq
Ulkomaat
01.11.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Chris O'Neill
Prinsessa Madeleinen Chris-puoliso tunnistamattomana - tuoreet kuvat herättävät kysymyksiä
Ulkomaat
01.11.2022 20:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Yhdysvaltojen Floridassa asuva prinsessa Madeleinen perhe on heittäytynyt naamiaisleikkeihin halloweenin kunniaksi.

Prinsessa Madeleine lisäsi Instagram-sivulleen hauskan perhekuvan, jossa koko konkkaronkka poseeraa halloweenin hengessä naamiaisasuissa.

Perheen lapset ihastuttavat suloisissa asuissaan. Prinsessa Leonore, 8, on naamioitunut noita-akaksi, prinssi Nicolas, 7, on pukeutunut Top Gun -pilotiksi ja prinsessa Adrienne, 4, on puolestaan yksisarvinen. Madeleine itse näyttäisi pukeutuneen 60-luvun tyylisesti, kun puoliso Chris O'Neill vaikuttaa kanavoivan jonkinlaista rock-henkisyyttä asussaan, peruukki päässä.

Julkisissa tilaisuuksissa suhteellisen hymyttömänä herrana tunnettu Chris vaikuttaisikin siis olevan vapaa-ajalla hyvinkin rento heittäytyjä, vaikka hymyä ei kuvaa varten irronnutkaan.

Lue myös: Outo veto! Chris O'Neill edusti prinsessa Madeleinen rinnalla - uudet kuvat herättävät kysymyksiä

Yhdysvalloissa halloween on huomattavasti suurempi juhla kuin pohjoismaissa, ja kuninkaallisperhe onkin nautiskellut syksystä jo lokakuun alkupuolella perinteiseen tapaan kurpitsamaalla kausiherkkuja keräillen.

 

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun perhe on ilakoinut loppusyksyn juhlan merkeissä. Kuninkaallisperhe on nimittäin hassutellut halloween-asuillaan myös edellisvuonna. Tuolloinkaan yrmynä tunnettua Chrisiä ei paljoa näyttänyt naurattavan, vaikka hän olikin suostunut vetämään peruukin päähänsä. 

Lue myös: Mikä pokka! Prinsessa Madeleinen ja Chrisin tökerö käytös puhuttaa

Vaati maanittelua?

Madeleine on kenties joutunut maanittelemaan kultaansa naamiaisleikkeihin. Vuoden 2020 ja 2018 halloween-kuvissa Chris ei nimittäin perheensä vieressä poseeraa, vaan hän teki halloween-debyyttinsä Madeleinen Instagramissa viime vuonna.

Lue myös: Prinssi Nicolas, 7, näpäytti julkisesti isäänsä Chris O'Neillia

 

Chris on tunnettu siitä, ettei hän mielellään edusta hovin tilaisuuksissa. Hän ei myöskään halunnut prinssipuolison titteliä.

Lue myös: Outo perhekuvio! Prinsessa Madeleine ja tyttäret matkustivat Ruotsiin - poika ja puoliso jäivät Yhdysvaltoihin

Perhe
Madeleine perheineen muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2018.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »