fbq
Ulkomaat
23.06.2022 16:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
prinssi nicolas
Prinssi Nicolas, 7, näpäytti julkisesti isäänsä Chris O'Neillia
Ulkomaat
23.06.2022 16:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Floridassa asuva, Ruotsin prinsessa Madeleinen perhe on tullut Ruotsiin kesänviettoon.

Tiistaina perheen keskimmäinen lapsi prinssi Nicolas, 7, pääsi nauttimaan yhteisestä reippailupäivästä äitinsä ja isänsä kanssa. Prinssi on titteliltään Ångermanlandin herttua ja hän vieraili ensimmäistä kertaa virallisissa työtehtävissä Pohjois-Ruotsissa sijaitsevassa maakunnassa. Prinssi avasi visiitillä leikkipuiston, jonka hän oli saanut kastelahjaksi.

Isä Chris O'Neill herätti tilaisuudessa kummastusta lämpimässä takissaan, sillä lämpöasteita oli +22. Ruotsalainen Svensk Damtidning arveli, että Floridan kuumuuteen tottunut Chris ei ollut vielä tottunut pohjolan kesälämpötiloihin.

Lue myös: Outo veto! Chris O'Neill edusti prinsessa Madeleinen rinnalla - uudet kuvat herättävät kysymyksiä

Madeleine ja Nicolas innostuivat testaamaan leikkipuiston härveleitä yhdessä. Madeleine muun muassa laski mäkeä ja kapusi kiipeilyseinälle.

nicolas, madeleine
Poika ja äiti innostuivat kokeilemaan leikkipuiston härveleitä.

 

Prinsessa Madeleine ja prinssi Nicolas antoivat visiitillään radiohaastattelun. Madeleine hehkutti, että oli kivaa testata leikkipuiston aktiviteetteja.

- Toivottavasti moni lapsi tulee kokeilemaan, Madeleine kannusti haastattelussa.

Pikku prinssi huvitti vastauksellaan, kun häneltä kysyttiin, mikä oli parasta puistossa. Nicolas tuumi hetken ja vastasi sitten innokkaana:

- Kaikki, kaikki, kaikki!

madeleine, chris, nicolas
Nicolasta vähän ujostutti ja hän piteli äitiään kädestä.

 

Haastattelija kysyi myös, kumman vanhemman kanssa on kivempi leikkiä. Nicolas täräytti heti äitinsä olevan paras leikkikaveri eikä hän kommentoinut isänsä leikkitaitoja mitenkään.

Lue myös: Outo perhekuvio! Prinsessa Madeleine ja tyttäret matkustivat Ruotsiin - poika ja puoliso jäivät Yhdysvaltoihin

Madeleinen perhe nauttii kesästä Ruotsin hovin kesäpaikassa Sollidenissa Öölannissa. Madeleinen perhe jakaa kesäasunnon prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin perheen kanssa Kavaljershuset-nimisessä rakennuksessa.

- Odotamme innolla pitkää kesää Ruotsissa. Kesä on täällä parasta. Olemme niin odottaneet kotiinpaluuta. Tämä on mahtavaa, olemme niin iloisia, Madeleinen hehkutti radiohaastattelussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »