fbq
Ulkomaat
22.06.2022 12:13
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
Chris O'Neill, Madeleine, Nicolas
Outo veto! Chris O'Neill edusti prinsessa Madeleinen rinnalla - uudet kuvat herättävät kysymyksiä
Ulkomaat
22.06.2022 12:13
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Yhdysvaltojen Floridassa asuva prinsessa Madeleinen perhe on saapunut kesänviettoon Ruotsiin. Madeleine ja perheen tyttäret, prinsessa Leonore, 8, ja prinsessa Adrienne, 4, lensivät Tukholmaan viime viikon tiistaina.

Perheen miesväki, Madeleinen puoliso Chris O'Neill sekä poika, prinssi Nicolas, 7, saapuivat alkuperäisistä suunnitelmista poiketen Ruotsiin muutama päivä muun perheen jäljessä. Nicolas joutui viettämään 7-vuotissyntymäpäiväänsä 15. kesäkuuta kaksistaan isänsä kanssa kotona, sillä synttärisankari ei voinut lentää korvakivun takia.

Lue myös: Outo perhekuvio! Prinsessa Madeleine ja tyttäret matkustivat Ruotsiin - poika ja puoliso jäivät Yhdysvaltoihin

Prinssi Nicolas pääsi kuitenkin syntymäpäivänsä kunniaksi tämän viikon tiistaina nauttimaan yhteisestä reippailupäivästä äitinsä ja isänsä kanssa. Prinssi on titteliltään Ångermanlandin herttua ja hän vieraili ensimmäistä kertaa virallisissa työtehtävissä Pohjois-Ruotsissa sijaitsevassa maakunnassa.

madeleine, chris, nicolas
Kuninkaallinen perhe matkusti Ångermanlandiin. Chrisin talvinen vaatetus on herättänyt kysymyksiä.

 

Prinssi avasi juhlallisuuksissa Discovery Park -nimisen lasten leikkipuiston, jonka hän sai ristiäislahjaksi takavuosina.

Prinssi pääsi testaamaan leikkipuiston härveleitä. Myös äiti Madeleine innostui laskemaan liukumäkeä yhdessä poikansa kanssa.

Nicolas
Nicolasta hieman ujostutti ja hän haki turvaa äidistään.
madeleine, nicolas
Madeleine riisui takkinsa ja intoutui mäenlaskuun poikansa kanssa.
madeleine
Madeleine kapusi myös kiipeilyseinälle.

 

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning kiinnitti huomiota kuninkaallisen perheen vaatetukseen.

Chris vietti koko tilaisuuden paksussa takissa, vaikka lämpöä oli pohjolan mittapuussa kesäiset 22 astetta. Nicolas ja Madeleine saapuivat myös leikkipuistoon paksuissa takeissa, mutta riisuivat ne nopeasti yltään. Lehti arvelee, että Floridan lämpöön tottunut Chris on perheen vilukissa, sillä hän piti visusti takkia yllään koko reissun ajan.

chris
Juuri Ruotsiin kuumasta Floridasta lentänyt Chris ei liene vielä tottunut reilun kahdenkymmenen asteen kesälämpötiloihin.

 

Lue myös: Prinsessa Madeleine juhli kalliissa unelmamekossa - kutsui sairaita lapsia hevostelemaan

Perhe kävi visiitillään myös näköalapaikalla ihailemassa Ruotsin luontoa. Perheen tyttäret jäivät Tukholmaan.

madeleine, chris, nicolas
Perhe matkusti mukavasti näköalapaikalle.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »