fbq
Ulkomaat
16.06.2022 12:55
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kunhahuset.se
madeleine
Outo perhekuvio! Prinsessa Madeleine ja tyttäret matkustivat Ruotsiin - poika ja puoliso jäivät Yhdysvaltoihin
Ulkomaat
16.06.2022 12:55
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kunhahuset.se

Ruotsin prinsessa Madeleinen perhe asuu Yhdysvaltojen Floridassa. Madeleinella on kuitenkin ollut tapana tuoda perheensä kesän viettoon synnyinmaahansa.

Ruotsalaislehdet uutisoivat Madeleinen lentäneen tiistaina Tukholmaan yhdessä tyttäriensä, prinsessa Leonoren, 8, ja prinsessa Adriennen, 4, kanssa.

Lue myös: Prinsessa Madeleine suututti ruotsalaiset: "Huonoa työtä"

Prinsessan perheen miesväki jäi kuitenkin Yhdysvaltoihin, Expressen uutisoi. Keskimmäinen lapsi, prinssi Nicolas, 7, ja isänsä Chris O'Neill jäivät asuttamaan perheen kotia kaksistaan. Isän ja pojan oli alun perin tarkoitus lentää Ruotsiin yhdessä muun perheen kanssa.

Hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren on taustoittanut outoa perhekuviota Expressenille. Hän kertoo, että Nicolas ja Chris lentävät Ruotsiin perjantaina.

- Prinssi Nicolasilla oli korvat kipeinä, joten lentäminen ei ollut järkevää. Siksi isä Chris ja poika saapuvat perjantaina, tiedottaja paljastaa.

prinsessa madeleine, chris, leonore, nicolas, adrienne
Prinsessa Madeleinen perhe viettää Ruotsissa kesän. Lapset ovat kasvaneet jo hurjasti tästä takavuosien kuvasta, jossa kuopus Adrienne on vielä vauva.

Prinssi Nicolas joutui juhlimaan 7-vuotissyntymäpäiväänsä keskiviikkona ilman äitiään ja siskoaan, sillä nämä olivat jo lentäneet Ruotsiin.

Lue myös: 40 yllättävää faktaa! Madeleine yritettiin naittaa prinssille jo teininä

Madeleinen perhe aikoo jäädä Ruotsiin pidemmäksi aikaa. He aikovat viettää suurimman osan kesästä Ruotsin hovin kesäpaikassa Sollidenissa Öölannissa.

- He viettävät Ruotsissa koko kesän, Margareta toteaa.

Jo ensi viikolla pikkuprinssi pääsee työn touhuun, sillä hän käy vanhempiensa kanssa vihkimässä käyttöön leikkipuiston Skulebergetissä. Nicolas on Ångermanlandin herttua ja hän sai oman leikkipuiston kastelahjana.

Madeleine matkustaa heinäkuun alussa Frankfurtiin työmatkalle osallistuakseen World Childhood -järjestön kongressiin. Madeleine on äitinsä, kuningatar Silvian perustaman järjestön varapuheenjohtaja.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »