fbq
Ulkomaat
07.07.2022 12:59
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
madeleine, chris
Mikä pokka! Prinsessa Madeleinen ja Chrisin tökerö käytös puhuttaa
Ulkomaat
07.07.2022 12:59
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Prinsessa Madeleine perheineen saapui Ruotsiin kesänviettoon kesäkuun puolivälissä.

Madeleinen puoliso Chris O'Neill saapui muutama päivä vaimoaan ja tyttäriään myöhemmin yhdessä perheen keskimmäisen lapsen, prinssi Nicolasin, 7, kanssa. Isän ja pojan saapuminen viivästyi, sillä Nicolas ei voinut lentää kipeytyneiden korviensa vuoksi.

Lue myös: Prinssi Nicolas, 7, näpäytti julkisesti isäänsä Chris O'Neillia

Kesäkuun lopussa Madeleine, Chris ja Nicolas edustivat lastenpuiston avajaisissa Pohjois-Ruotsissa. Tuolloin Madeleine hehkutti ruotsalaislehdille odottavansa pitkää kesälomaa Ruotsissa.

Perhe majoittui Ruotsin hovin kesäpaikkaan Sollideniin.

Loma erillään

Juhannuksen jälkeen Ruotsin kuninkaallisia kutsui Ranskan Riviera. Kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian huvila Villa Mirage sijaitsee lähellä St. Tropezia.

Prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia ja heidän kaksi vanhinta poikaansa, prinssit Alexander ja Gabriel nauttivat yhdessä merellisistä tunnelmista kuninkaan luksuspaatin, Polariksen kyydissä. Lapsiperhe vietti lomaa yhdessä Silvian ja Kaarle Kustaan kanssa.

Lue myös: Outo veto! Chris O'Neill edusti prinsessa Madeleinen rinnalla - uudet kuvat herättävät kysymyksiä

Svensk Damtidning on julkaissut paparazzin nappaamia hauskoja lomakuvia kuninkaallisten lomanvietosta. Prinsessa Sofia ja kuningatar Silvia ovat lomailleet rennoissa kesävaatteissa ja touhukkaat pikkuprinssit ovat nauttineet täysin siemauksin meritunnelmasta. Kuningas Kaarle Kustaa ja prinssi Carl Philip ovat heittäytyneet niin rennoiksi, että veneilivät ilman paitaa. Voit katsoa kuvat täältä ja täältä.

kuningas Kaarle Kustaa, kuningatar Silvia
Rivieran-loman jälkeen Kaarle Kustaa ja Silvia vierailivat Sollidenin puutarhanäyttelyssä.

 

Myös Madeleine ja Chris lomailivat samaan aikaan St. Tropezissa, mutta lehtitietojen mukaan he eivät nauttineet lomasta yhdessä Madeleinen lapsuudenperheen kanssa. Sen sijaan pariskunta tapasi ystäviään, söi fiinisti ja nautti olostaan yksityisellä rannalla. Kesämekkoinen Madeleine kuvattiin Rivieralla ranteessaan yli 10 000 euron öky-Rolex. 

Madeleinen ja Chrisin käytös on hämmästyttänyt ruotsalaismediassa. Floridassa asuva perhe näkee harvoin kuningasparia ja Madeleinen sisaruksia. Kaiken kukkuraksi Chris ei osallistu kälynsä, kruununprinsessa Victorian suureen juhlapäivään.

Karkaa kotiin

Kruununprinsessan syntymäpäivät ovat Ruotsissa iso kansanjuhla. Victoria täyttää 14. heinäkuuta 45 vuotta. Hänen syntymäpäiviään juhlitaan aina Sollidenissa. Juhlapäivänä kansalaiset voivat ojentaa Victorialle lahjoja ja kukkia sekä nauttia juhlakonsertista. Tällä kertaa Victoriaa juhlitaan jopa viikon kestävillä karkeloilla. Perinteisesti kuningasperheen jäsenet osallistuvat juhlallisuuksiin.

kruununprinsessa Victoria
Kruununprinsessa Victorian perhe ei lähtenyt Rivieralle, sillä Victoria oli kiinni työkomennuksella. Hän edusti Portugalissa elegentissa kukkamekossa, johon hän yhdisti rennot tennarit.

 

Mediahuomiota inhoava Chris pääsee kuitenkin pälkähästä. Hän nimittäin livistää juhlallisuuksien aikaan takaisin Yhdysvaltoihin. Chris on vedonnut siihen, että hänen täytyy palata takaisin töidensä vuoksi.

Lue myös: Hämmentävä käänne! Prinsessa Madeleinen puoliso Chris O'Neill livistää pois Ruotsista