fbq
Telkkari
07.05.2019 19:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold
Wallu Valpio
Vappu Pimiä ja tv-katsojat hyökkäsivät Wallu Valpion kimppuun somessa Selviytyjät-käänteen takia - nyt Wallu julkaisi kipakan vastalauseen perusteluineen: "Alkaa mennä tunteisiin!"
Telkkari
07.05.2019 19:55
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold

Selviytyjät Suomi -kilpailussa kolemn parhaan joukkoon itsensä selvittänyt Wallu Valpio on joutunut sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla monen tv-katsojan kynsiin, koska hän ja Kim Herold savustivat Virpi Kätkää viime sunnuntain jaksossa rajuin sanakääntein.

Draama syntyi, kun Miska Haakana voitti sunnuntain jakson palkintokisan ja valitsi luksushotellille mukaansa Wallun. Virpi kuitenkin käytti hallussaan olleen lunastuskirjeen ja anasti hotelliyön Wallun nenän edestä.

Tämä aiheutti suurta närää Wallun ja Virpin välille, ja Wallu avautui kameroille tuntevansa olonsa petetyksi.

Lue lisää: Raju sanaharkka Selviytyjissä! Wallu Valpio raivostui Virpi Kätkälle tylyn peliliikkeen jälkeen - "Olo on petetty!"

Ja kun Miska ja Virpi palasivat leiriin hotelliyön jälkeen Wallu ja Kim aloittivat Virpin moittimisen, koska tämä oli käyttänyt lunastuskirjettä liittolaistaan vastaan.

Samalla Kim ja Wallu käännyttivät Miskaa Virpiä vastaan, jotta Miskakin äänestäisi heimoneuvostossa Virpiä ulos - kuten lopulta tapahtuikin.

Lue lisää: Virpi Kätkä paljastaa Selviytyjien kuvauksista: ”Romahdin Miskan ja Vilman takia!”

Virpi ja Wallu Selviytyjät
Wallu Valpion ja Virpi Kätkän välillä nähtiin draamaa sunnuntain Selviytyjät Suomi -jaksossa.

Vappu: "Mitä sovinistipaskaa!"

Tämä tapahtumasarja kuumensi osaa tv-katsojista ja esimerkiksi Twitterissä Wallun ja Kimin käytöstä moitittiin kovin sanoin. Yksi moittijoista oli tv-juontaja Vappu Pimiä, joka intoutui jopa kiroamaan ohjelman aikana julkaisemassaan twiitissä.

- Siis oikeasti mitä sovinistipaskaa Kimi ja Wallu! Kun nainen rupeaa ekaa kertaa pelaamaan, te rupeatte nillittämään, for real?

Vapun twiitti sai monet muutkin tv-katsojat kirjoittamaan raivokkaita kommentteja Wallusta ja Kimistä.

Vappu Pimiä
Vappu Pimiällä keitti Twitterissä yli.

Wallu: "Ei jaksa katsella sellaisen naamaa"

Nyt Wallu on julkaissut kipakan vastalauseen tuliseen someraivoon omassa Wiidakon Wallu -blogissaan.

- Alkaa mennä jo näköjään tunteisiin tämä Selviytyjät sekä saarella että nyt tv-vastaanottimien äärelläkin! Huh huh. Rajua, Wallu aloittaa blogikirjoituksensa.

Lue: Wallu Valpio paljastaa: Tällaisista asetelmista lähdettiin Selviytyjät Suomi -finaalihuipennukseen - katso video! "Pidin Kimiä ja Miskaa koko ajan erillään!"

Wallu perustelee tuoreessa blogipäivityksessään, miksi hän käyttäytyi Virpiä kohtaan jaksossa nähdyllä tavalla. Hän kritisoi Virpiä voimakkaasti muun muassa siitä, että tämä ei pistänyt itseään lujille kilpailuissa eikä yrittänyt voittaa niitä.

- Sehän on tietenkin ihan jokaisen oma asia, miten kisoihin haluaa osallistua, mutta omalta osaltani suhtaudun niihin niin, että edes jonkin sortin pikku yrittäminen olisi ihan kiva asia. Sellainen jees-juttu. Makuasioitahan nämä tietenkin, Wallu kirjoittaa blogissaan.

Lue myös: Nämä kolme julkkista kisaavat voitosta Selviytyjät Suomi -finaalijaksossa! Virpi Kätkä häädettiin ulos sanaharkan jälkeen - "Ei mulla ollut vaihtoehtoa!"

- Tuo Virpin osallistumattomuus ei nyt oikein enää kelpaa. Itse jaksoissahan ei käy ilmi se, että nuo kisat kestävät minimissään jonkun tunnin, pahimmillaan kaksi, ja olet sen jälkeen ihan poikki, ei ihan kauheasti jaksa katsella sellaisen naamaa, joka ei edes yritä. Ja kannustaa vain omaa “poikaansa”. Siinä vähän ampuu omaan varpaaseensa.

Selviytyjät

Wallu kirjoittaa blogissaan myös, että Virpi teki pahan mokan, kun hän ei yrittänyt houkutella Kimiä puolelleen saadakseen Wallun ulos seuraavassa heimoneuvostossa.

- Fiksuintahan Virpin olisi ollut mennä Kimin kanssa kaksistaan palkintokilpailun jälkeen saarelle takaisin, ja alkaa puhumaan suoraan minun ulosheittämisestä saarelta.

- Kimiähän oli todellakin hermostuttanut jo kauan minun ja Miskan keskinäiset keskustelut ja tämä olisi taatusti hajottanut hänen päänsä meidän ollessa siellä palkintosaarella kaukana hänestä, ja Virpille olisi tarjoutunut mahdollisuus kääntää Kimin pää kokonaan ympäri minua vastaan.

Lue Wallun blogikirjoitus kokonaisuudessaan tästä!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »