fbq
Telkkari
05.05.2019 20:47
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Selviytyjät Suomi
Raju sanaharkka Selviytyjissä! Wallu Valpio raivostui Virpi Kätkälle tylyn peliliikkeen jälkeen - "Olo on petetty!"
Telkkari
05.05.2019 20:47
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Selviytyjät Suomi -sarjan sunnuntaisessa jaksossa kilpailtiin paikoista kisan kärkikolmikossa. Kilpailussa olivat jäljellä Koknak-liiton jäsenet Wallu Valpio, Miska Haakana ja Virpi Kätkä sekä liittoon myöhemmin liittynyt Kim Herold.

Tähän asti Koknak-liitto on edennyt kisassa menestyksekkäästi, mutta sunnuntain jaksossa rivit alkoivat rakoilla. Tilanne kärjistyi eritoten palkintokisan yhteydessä, jonka voittaja palkittiin luksusyöllä hulppeassa hotellissa, jonne hän sai valita mukaansa kenet tahansa kilpakumppanin.

Lue myös: Kovaa vääntöä Selviytyjien heimoneuvostossa! Tuuli Matinsalo laukoi suorat sanat juonittelusta - Miska kierteli vastauksissaan!

Vapaapudotus-kisan voitti Miska, joka valitsi kaverikseen Wallun. Virpi kuitenkin puuttui peliin palkintojenjakovaiheessa ja nosti esiin lunastuskirjeen, jonka hän oli löytänyt viidakosta aiemmin. Lunastuskirjeellä Virpi pääsi itse viettämään luksusyötä ja Wallu joutui jäämään matkalta pois.

Tämä aiheutti suurta närää Wallun ja Virpin välille.

- Olo on petetty. Olemme aiemmin pitäneet linjaa, että ei lähdetä sohimaan omaan pesään, mieluummin vaikka ampiaispesään ja otetaan iskuja vastaan. Mutta tässä olikin pieni yllätys, että Virpi käytti lunastuskirjettä oman liiton ihmiseen. Se tuli hieman puun takaa, Wallu tilitti kameroille jälkikäteen.

Kim Herold (vas.), Wallu Valpio ja Miska Haakana taistelivat tiukasti palkintokisan voitosta. Virpi luovutti kisan heti alussa.
Kim Herold (vas.), Wallu Valpio ja Miska Haakana taistelivat tiukasti palkintokisan voitosta. Virpi luovutti kisan heti alussa.

"Sanopa omantunnon kysymys"

Kun Virpi ja Miska palasivat luksusresortilta hyvin nukutun yön jälkeen, Wallu ja Kim laittoivat Virpin koville tämän raa'asta ratkaisusta käyttää lunastuskirjettä liittolaistaan vastaan.

- Mehän sovittiin, että omassa liitossa ei tehdä tällaisia asioita, Wallu sanoi.

- Ei me luvattu sellaista. Mä odotin koko ajan, mihin mä sitä käytän, Virpi sanoi.

- Mutta meidän nelikkoon me tehtiin lupaus, Kim vänkäsi.

Lue myös: Wallu Valpio paljastaa salaisuuden Selviytyjistä: Skorpioni pisti Kim Heroldia takapuoleen – lääkärit tutkivat pakaran kohtaloa!

Tämän jälkeen Virpi alkoi puolustautua.

- Kim, sanopa omantunnon kysymys. Olisitko itse käyttänyt sitä lappua?

- En todellakaan, meillä oli lupaus, että sitä ei käytetä meidän kesken. Sä lupasit, että sitä ei käytetä meidän kesken.

Katso myös: Selviytyjät-tähti Virpi Kätkä juhli yhdessä kuvankauniin kummityttönsä kanssa: "Otamme menetettyä aikaa kiinni!"

Tunteet alkoivat leirissä kuumeta silmin nähden.

Wallu ja Kim tunnustivat jaksossa, että hiillostuksen takana oli juoni, jolla Miska saataisiin käännettyä Virpiä vastaan.

- En mä kutsuisi tuota lynkkaukseksi. Strategia oli vain saada se Miskan ja Virpin taika rikottua, Kim sanoi.

Lue Wallu Valpion Wiidakon Wallu -blogia Selviytyjistä!