fbq
Telkkari
05.05.2019 21:35
Teksti: Mika Seppänen & Wallu Valpio|Kuvat: Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold
Selviytyjät Suomi
Wallu Valpio paljastaa: Tällaisista asetelmista lähdettiin Selviytyjät Suomi -finaalihuipennukseen - katso video! "Pidin Kimiä ja Miskaa koko ajan erillään!"
Telkkari
05.05.2019 21:35
Teksti: Mika Seppänen & Wallu Valpio|Kuvat: Nelonen Media & Eva-Liisa Örupold

Selviytyjät Suomi -kilpailu huipentuu ensi sunnuntaina nähtävään finaalijaksoon, ja tuoreella Wiidakon Wallu -videolla Wallu Valpio paljastaa, millaisista asetelmista finaalihuipennukseen lähdettiin.

Kauden toiseksi viimeisimmässä jaksossa Virpi Kätkä äänestettiin ulos kisasta, mikä palveli erittäin hyvin Wallun ja Kim Heroldin luomaa taktiikkaa. Wallun ja Kimin lisäksi finaalijaksossa voitosta taistelee Miska Haakana.

Lue: Nämä kolme julkkista kisaavat voitosta Selviytyjät Suomi -finaalijaksossa! Virpi Kätkä häädettiin ulos sanaharkan jälkeen - "Ei mulla ollut vaihtoehtoa!"

Wallu paljastaa Wiidakon Wallu -videoblogissaan, että Virpille putoaminen kisasta oli kova paikka, sillä jo ennen heimoneuvostoa hän oli Wallun mukaan paniikissa mahdollisesta putoamisestaan.

- Virpi oli lähestulkoon puolisekaisin siitä, että tippuuko hän vai eikö hän tipu. Ja muistaakseni Kimi sanoi kuvausryhmälle, että tuon naisen pää hajoaa kokonaan, koska se poukkoili ja jutteli kaikkien kanssa, että mä haluan finaaliin, Wallu kertoo.

Lue myös: Raju sanaharkka Selviytyjissä! Wallu Valpio raivostui Virpi Kätkälle tylyn peliliikkeen jälkeen - "Olo on petetty!"

Wallu kertoo videolla myös, millaisista asetelmista finaalijaksoon lähdetään. Kuka on vahvoilla ja miksi? 

Katso video alta tai tästä linkistä.