fbq
Telkkari
05.05.2019 21:30
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media
Selviytyjät Suomi
Nämä kolme julkkista kisaavat voitosta Selviytyjät Suomi -finaalijaksossa! Virpi Kätkä häädettiin ulos sanaharkan jälkeen - "Ei mulla ollut vaihtoehtoa!"
Telkkari
05.05.2019 21:30
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media

Virpi Kätkä joutui ulos Selviytyjät Suomi -kisasta juuri ennen ensiviikkoista finaalijaksoa.

Virpi sai kauden toiseksi viimeisen jakson heimoneuvostossa eniten ääniä ja sijoittui siten kilpailussa neljänneksi. Heimoneuvostossa Virpiä äänesti ulos jopa hänen vahvin liittolaisensa Miska Haakana.

Näin ollen Selviytyjät Suomen voitosta kamppailevat ensi viikon finaalijaksossa Wallu Valpio, Miska Haakana ja Kim Herold.

- Mulla ei olisi ollut mahdollisuuksia tuohon kärkikaksikkoon. Ei mulla ollut näissä pojissa ketään vaihtoehtoa, että Miska ottaisi riskin ja ottaisi minut sinne kärkikaksikkoon. Hän pelkäsi, että ei voittaisi siinä. Siellä se likainen peli vasta alkaa, Virpi sanoi kameroille.

Lue myös: Wallu Valpio paljastaa salaisuuden Selviytyjistä: Skorpioni pisti Kim Heroldia takapuoleen – lääkärit tutkivat pakaran kohtaloa!

"Kärpäsestä härkänen"

Heimoneuvostossa käytiin läpi tilannetta, joka aiheutti säröä Wallun ja Virpin välille heimoneuvostoa edeltävänä päivänä, kun Virpi otti lunastuskirjeellään Wallulta pois mahdollisuuden päästä yöksi luksushotelliin Miskan kanssa. Tilanne synnytti rajua sanaharkkaa heimon sisällä.

Lue lisää: Raju sanaharkka Selviytyjissä! Wallu Valpio raivostui Virpi Kätkälle tylyn peliliikkeen jälkeen - "Olo on petetty!"

Wallu Valpio ja Virpi Kätkä saivat sovittua riitansa ennen heimoneuvostoa.
Wallu Valpio ja Virpi Kätkä saivat sovittua riitansa ennen heimoneuvostoa.

Heimoneuvostossa Wallu vakuutti, että asia oli Virpin kanssa sovittu ja riita oli ohi.

- Tässä tehdään nyt kärpäsestä härkästä. Me ollaan sovittu kaikki ja kaikki on hyvin, Wallu sanoi.

- Mä sanoin, että mä korvaan sen sulle jollain tavalla, Virpi sanoi Wallulle ja halasi tätä.

Lue Wallu Valpion Wiidakon Wallu -blogia Selviytyjistä!