fbq
Telkkari
05.05.2019 15:18
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen ja Pasi Murto
Virpi Kätkä romahti Selviytyjissä.
Virpi Kätkä paljastaa Selviytyjien kuvauksista: ”Romahdin Miskan ja Vilman takia!”
Telkkari
05.05.2019 15:18
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Timo Korhonen ja Pasi Murto

CatCat-duosta tuttu laulaja Virpi Kätkä, 50, ja tubettaja Miska Haakana, 23, eivät tienneet toisistaan juuri mitään ennen Selviytyjät-sarjaan osallistumista, mutta ystävystyivät Filippiinien lämmössä.

He ovat kevään aikana katsoneet yhdessä Selviytyjät-sarjan jaksoja Helsingissä.

Lue myös: Virpi Kätkä ja Miska Haakana ystävystyivät Selviytyjien kuvauksissa – ”Kemiamme kohtasivat lentokentällä!”

Puolisot tutuiksi

Miska avautui sarjan kuvauksissa traagisesta lapsuudestaan ensin Virpille ja vasta sitten muille sarjan tähdille. Hän oli vasta 12-vuotias, kun hänen äitinsä kuoli pitkällisen sairauden uuvuttamana.

– Virpille oli helppo avautua. Siellä oli myös helpompi jutella kuin oikeassa elämässä, koska ei ollut muuta tekemistä, Miska kertoo.

Miska puhui kuvauksissa sen verran paljon Alisa-tyttöystävästään, että Virpistä tuntui kuin hän olisi tuntenut avopuolison, kun tapasi tämän ensimmäistä kertaa kuvausten jälkeen.

– Samoin oli Vilman Sean-miehen kanssa! Alissa ja Sean varmaan ihmettelivät, kun menin halaamaan heitä.

Selviytyjät-tähdet Virpi Kätkä, Miska Haakana ja Vilma Bergenheim juhlivat Hampton Bay -ravintolan kesäkauden avajaisissa.
Selviytyjät-tähdet Virpi Kätkä, Miska Haakana ja Vilma Bergenheim juhlivat Hampton Bay -ravintolan kesäkauden avajaisissa.

 

Lue myös: Selviytyjät-tähti Virpi Kätkä juhli yhdessä kuvankauniin kummityttönsä kanssa: "Otamme menetettyä aikaa kiinni!"

Kaksi lämpöhalvausta

Virpi kertoo romahtaneensa kahdesti huippumallinakin tunnetun Vilman takia ja kerran Miskan takia.

– Miska ilmoitti minulle ennen heimoneuvostoon menoa äänestävänsä minua. Romahtaminen tapahtui vasta kuvausten päätyttyä resortissa. Sama romahtaminen minulle kävi vuosia sitten Dublinissa viisuesityksen jälkeen, kun pääsin hotellihuoneeseen, Virpi kertoo.

– Yllätyin, miten hyvin pääni kesti kuvaukset. Sain kaksi kertaa lämpöhalvauksen, Miska toteaa.