Mira ja Valto

Temptation Island -Valto pudotti TIS-Extrassa sokkipommin vieressään istuvalle Miralle - järkytys leimahti kasvoille: "Henkilökohtaisesti en pysty!"

04.06.2020 22:42

Temptation Island Suomi 7 Extran viimeisessä jaksossa juontajat Sami Kuronen ja Harri Moisio haastattelivat TIS:n kauden päätösjaksossa nähtyjä Miraa ja Valtoa.

He osallistuivat haastatteluun yhdessä, vaikka he päättivät viimeisellä iltanuotiolla erota. Heistä kuitenkin huomasi, etteivät parin välit olleet enää niin lämpimät ohjelman jälkeen.

- Ollaan puheväleissä kyllä, Valto kertoi.

 Lue myös: Varattu Mira, 25, harrasti seksiä Temptation Islandissa - sai jakson jälkeen katsojilta tappouhkauksia ja järkyttävää vihaa: "Minusta on tehty saastainen huora"

Mira sanoi, että elämä ohjelman jälkeen on ollut monimutkaista.

- Meillä on ollut niin pitkä historia yhdessä, ja kuvausten jälkeen meillä oli tosi paljon käytännön asioita jotka piti hoitaa. Aikuisia kun ollaan, niin voidaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä myös, ja toimia niin kuin pitää.

Harri kysyi parilta, oliko iltanuotion ero lopullinen. 

- Ei se ero niin selvää ollut. Vähän aikaan kuvausten jälkeen vielä oltiin ja ihmeteltiin, mutta lopputulos oli sama.

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

"Sydän särjettiin"

Valto sanoi, ettei hän vieläkään ole kokonaan toipunut eron jälkeen.

- Pojan sydän särjettiin, ja se oli aika brutaalia. Henkilökohtaisesti se on ollut ihan hirveetä katseltavaa telkkarista.

Myös Miran mielestä kuvausten jälkeen on ollut todella raskasta.

- Eniten harmittaa nähdä ne Valton reaktiot telkkarista, Mira sanoi.

Mira ja Valto
Miran ja Valton parisuhde ei kestänyt viettelystä. Silti ex-parin välit eivät ole menneet totaalisen poikki.

"Ei tulla olemaan tekemisissä"

Valton mukaan hän saattaa vielä itse muuttaa Maltalle, vaikka yhteiset suunnitelmat Miran kanssa kariutuivat.

- Siellä olisi vielä se työpaikka minulle ja nyt ohjelman katsomisen jälkeen varsinkin tekisi mieli vaihtaa maisemia.

Lue lisää: Mira ja Valto erosivat dramaattisesti Temptation Islandin iltanuotiolla - kameroiden sammuttua suhde kuitenkin lämpeni hetkeksi: "Ei se ero niin selvä ollut!"

Vaikka he osallistuivat haastatteluun yhdessä, niin Valto totesi haastattelun lopuksi tylysti, ettei hän jatkossa pysty olemaan edes kaveriväleissä Miran kanssa.

- Kun tää homma on tästä taputeltu ja nää kaikki on kuvattu näin, niin ei me varmaan aivan hirveesti tulla olemaan tekemisisissä. Henkilökohtaisesti en oikein pysty, Valto sanoi ja Mira katsoi ex-rakastaan lohduttomasti.

- Mäkin uskon, että niin kauan, kun olen tekemisissä Markuksen kanssa, niin en halua hieroa sitä Valton naamaan. Haluaisin kyllä pitää sut mun elämässä, mutta ymmärrän sen, että se on liian rankkaa, Mira sanoi.

Valto ravisteli päätään ja Mira näytti melko surulliselta. 

Lue myös: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

Kun Valto ilmoitti, ettei halua pitää yhteyttä enää Miraan, Miran ilme kertoi kaiken järkytyksestä.
Kun Valto ilmoitti, ettei halua pitää yhteyttä enää Miraan, Miran ilme kertoi kaiken järkytyksestä.

Temptation Island Suomen 7. kausi on taputeltu, ja katsojat yllättyivät varmasti Miran ja Valton erosta. Myös Wallu ja Emilia päätyivät eroon, mutta Jape ja Mattu lähtivät viettelysten saarelta kotiin pariskuntana. 

Lisää Valton ja Miran kuulumisista Seiskan Iltaroviossa!

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!