fbq
Telkkari
04.06.2020 21:56
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
Valto ja Mira
Mira ja Valto erosivat dramaattisesti Temptation Islandin iltanuotiolla - kameroiden sammuttua suhde kuitenkin lämpeni hetkeksi: "Ei se ero niin selvä ollut!"
Telkkari
04.06.2020 21:56
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Mira ja Valto kohtasivat toisensa Temptation Island Suomen seitsemännen kauden viimeisellä iltanuotiolla dramaattisten tapahtumien jälkeen.

Valtolle oli iltanuotiohetken aluksi selvinnyt, että Mira oli pettänyt häntä sinkku-Markuksen kanssa ja parin jälleennäkeminen oli melko rajua tv-viihdettä.

Lue lisää: Kevään odotetuin Temptation Island -iltanuotio alkaa hyytävästi - Valtolta tyly reaktio seksiä harrastaneelle Miralle: "Heitit koko paskan hukkaan!"

Valto vaati Miralta jatkuvasti selityksiä siihen, miksi hän päätyi sänkyyn Markuksen kanssa. Mira yritti tehdä selväksi Valtolle, ettei hän ole heidän suhteen aikana pystynyt puhumaan tunteistaan yhtä avoimesti kuin hän pystyi viettelysten saarella Markuksen kanssa.

- Missä vaiheessa sä luovutit? Siinä vaiheessa kun hyppäsit sänkyyn? Valto kyseli.

- No en… Uskoin vielä tähän iltanuotioon asti, että mä odotan sitä, mitä mieltä sä oot, Mira vastasi.

Lue myös: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

Valto ja Mira
Valto ja Mira keskustelivat pitkään viettelysten saaren tapahtumista iltanuotiolla.

Nollatoleranssi pettämiseen

Mira on kuitenkin tietoinen siitä, ettei Valto hyväksy pettämistä lainkaan.

- Mullakin on nollatoleranssi pettämiseen, ihan nolla, Mira toteaa.

- Ei kenenkään pitäisi katsoa tuollaista, Valto sanoo.

Lue lisää: Kaikkien aikojen järkytys: Valto näkee Temptation Islandissa Miran harrastavan seksiä Markuksen kanssa - "En olisi pahimmissa painajaisissani voinut odottaa"

Iltanuotiota vetänyt juontaja Sami Kuronen yritti auttaa Miraa kertomaan siitä, miten asiat etenivät Markuksen kanssa. 

- Sä tiedät, että olen aina ihastunut siihen ulkonäköön ja mulla on se lista, että tää ja tää pitää olla. Eihän Markus täytä niitä ehtoja. Mutta se yhteys tuli jostain syvempää ja se oli niin uutta, etten ymmärtänyt, mitä tässä tapahtuu.

Lue myös: Varattu Mira, 25, harrasti seksiä Temptation Islandissa - sai jakson jälkeen katsojilta tappouhkauksia ja järkyttävää vihaa: "Minusta on tehty saastainen huora"

Mira kertoi huolestuneensa siitä, miten riippuvainen hän on ollut Valtosta. Hänen mielestään Valto ei ole ollut yhtä riippuvainen hänestä. Reissun aikana Mira on myös saanut ulkopuolisten ihmisten mielipiteitä heidän suhteestaan ja hän on todennut ettei hän ole vielä aivan sinut itsensä kanssa.

- Vittu mä rakastin sua, olisin antanut sinulle ihan kaiken, Valto sanoi.

Valto ja Mira
Valto ja Mira joutuvat tekemään päätöksen siitä, lähtevätkö he saarelta yhdessä vai erikseen.

"Olen niin kamalan pahoillani"

Lopulta Sami kysyi heiltä, miten he haluavat poistua Temptation Island Suomesta.

- Erikseen. Sori, Valto sanoi ja katsoi Miraa.

Kun Valto ja Mira poistuivat iltanuotiolta, he alkoivat halata toisiaan ja molemmat pyysivät toisiltaan anteeksi.

- Mun olis pitänyt ymmärtää aikaisemmin, että olisi pitänyt puhua enemmän. Ehkä tää olisi silloin ollut korjattavissa. Mistä sen tietää, mutta se on nyt liian myöhäistä, Valto sanoi.

Lue lisääSeksiä useita kertoja! Markus tekee rajuja paljastuksia intiimeistä hetkistä varatun Miran kanssa Temptation Islandissa - Sami Kuroselta jäätävä piikki Miralle iltanuotiolla!

Valto purskahti Miran tavoin itkuun.

- Olen niin kamalan pahoillani, en olisi ikinä halunnut tehdä sulle näin, Mira sanoi.

- Teit silti, Valto vastasi kylmästi.

 

"Vähän aikaa ihmeteltiin"

Torstai-iltana esitettävässä Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa pariskunta paljastaa nykykuulumisiaan Sami Kuroselle ja Harri Moisiolle.

Mira sanoo, että ex-pariskunnan elämä oli kuvausten jälkeen monimutkaista.

- Meillä on ollut niin pitkä historia yhdessä ja kuvausten jälkeen meillä oli tosi paljon käytännön asioita, jotka piti hoitaa. Aikuisia kun ollaan, niin voidaan puhua asioista niiden oikeilla nimillä myös ja toimia niin kuin pitää, Mira kertoo.

Kun Harri Moisio kysyy parilta, oliko iltanuotion ero lopullinen, on vastaus ehkä hieman yllättävä.

- Ei se ero niin selvä ollut. Vähän aikaa kuvausten jälkeen vielä oltiin ja ihmeteltiin, mutta lopputulos oli sama, Valto kertoo ohjelmassa.

Valto sanoo, ettei hän vieläkään ole kokonaan toipunut eron jälkeen.

- Pojan sydän särjettiin, ja se oli aika brutaalia. Henkilökohtaisesti se on ollut ihan hirveetä katseltavaa telkkarista.