Varattu Mira, 25, harrasti seksiä Temptation Islandissa - sai jakson jälkeen katsojilta tappouhkauksia ja järkyttävää vihaa: "Minusta on tehty saastainen huora"

Telkkari | 22.05.2020 07:18

Lahtelaiset Valto ja Mira osallistuivat Temptation Island Suomen seitsemännelle tuotantokaudelle pariskuntana.

Eilen torstaina Nelosella esitetty jakso toi heidän suhteeseen todella tummia pilviä, sillä jaksossa paljastui, kuink Mira sortui harrastamaan seksiä sinkku-Markuksen kanssa ja kaikki tallentui vieläpä videokameroille.

Lue: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

Mira on jakson ilmestymisen jälkeen saanut todella paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Seiska tavoitti Miran, joka kertoo järkyttyneenä somekohusta.

- En ole koskaan aiemmin joutunut tällaisen joukkolynkkauksen ja systemaattisen kiusaamisen kohteeksi, niin kyllä se tuli yllätyksenä, miten paljon se minua haavoittaa ja satuttaa. Helppoahan se olisi ajatella että "jätä vaan omaan arvoonsa, älä kuuntele - niillä on vain paha olla itsellään", mutta silti noin ilkeästi ja aggressiivisesti laitetut viestit noin kamalan valtavissa määrin menevät suoraan ihon alle ja sitä ajattelee yhtäkkiä, että olet koko maailman mielestä saastainen huora, joka pitäisi tappaa. 

Lue lisää: Sokkikäänne! Mira ja Markus jäävät karusti kiinni sänkypuuhista Temptation Island Suomessa - makuuhuoneen äänet kertovat kaiken: "en olisi ikinä uskonut!"

Miran avautuminen somessa
Mira avautui ohjelman tapahtumista myös Instagramissa. 

"Otan kyllä vastaan aiheelliset moralisoinnit"

Mira myöntää, että hänen oma psyykkeensä petti viettelysten saarella. Hänestä on ollut hankalaa käsitellä samoja tunteita, jotka nousivat pintaan kuvausten aikana.

- Arvet näistä samoista asioista revittiin auki silloin 5 kuukautta sitten kuvauksissa jo, näkeehän sen telkkarissakin, että mun psyyke siellä petti eikä mulla ollut lopussa missään määrin hyvä olla. Tuntuu ihan kamalalta, kun ne samat, juuri ja juuri umpeutuneet arvet revitään tällä tavalla auki uudestaan ja koko asian käsittely alkaa alusta.

Lue lisää: Seksiä tv:ssä harrastanut Mira katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"

Sarjan alussa Mira ja Valto olivat kenties fanien suosikkipariskunta. He olivat seurustelleet lähes neljä vuotta ja totesivat sarjaan hakemisen jälkeen heillä olevan myös todella paljon menetettävänä. 

- Aluksi se haippi mun ympärillä oli niin suurta ja yhtäkkiä olen sarjan vihatuin henkilö - ja ehkä juuri sen takia. Kukaan ei olisi uskonut. Otan kyllä vastaan aiheelliset moralisoinnit, koska tekoni oli väärin. Mikään ei oikeuta toimintaani, mutta se, että ihmiset leimaavat minut ihmisenä yhden väärän teon seurauksena on mielestäni väärin.

- Olen aina ollut kiltti, empaattinen ja itse sellainen hyväuskoinen hölmö, niin nyt minusta on tehty saastainen huora, systemaattinen manipuloija, Valton hyväksikäyttäjä, käärme, kiero, turhamainen pyrkyri ja ilkeä oksettava ihminen, kun todellisuudessa en enää tuossa vaiheessa ohjelmaa nähnyt tekojeni seurauksia aivosumun läpi. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Miran kuvat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!