fbq
Telkkari
21.05.2020 21:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Miran kuvat
Mira
Seksiä tv:ssä harrastanut Mira, 25, katuu Valton pettämistä Temptation Island Suomessa - avautuu nyt tapahtuneesta: "Olin se heikoin lenkki - tein todellakin väärin!"
Telkkari
21.05.2020 21:55
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Miran kuvat

Valto ja Mira osallistuivat Temptation Island Suomen seitsemänteen kauteen pariskuntana.

Torstaina (21.5.) Nelosella esitetyssä jaksossa paljastui, että Mira sortui viettelysten saarella harrastamaan seksiä sinkku-Markuksen kanssa.

Jakso oli ilmestynyt katseltavaksi Nelosen Ruutu-palveluun jo viime viikon keskiviikkona, ja sen jälkeen ohjelman katsojat raivostuivat Miralle. Mira alkoi saada runsaasti ilkeitä yhteydenottoja ihmisiltä, ja hänestä puhutaan edelleen aktiivisesti keskustelupalstoilla. 

Lue: Miran ja Markuksen raisu seksisessio tallentuu kameraan Temptation Islandissa: aivan kaikki paljastuu koko Suomen kansalle - katso K18-kuva!

Seiskan tavoittama Mira sanoo olevansa todella turhautunut siitä, miten hän ei voi itse vielä kommentoida tekemisiään kunnolla, kunnes sarja on näytetty loppuun asti telkkarissa.

- Se on niin kamalan turhauttavaa, koska ihmiset saavat sanoa minulle ja minusta ihan mitä ikinä haluavat, mutta minä en saa ottaa niihin koppia ollenkaan sopimussakkojen vuoksi. En saa tuoda ilmi omaa näkemystäni tai mitään ajatusta syy-seuraussuhteesta, etten paljasta etukäteen tapahtumia. Vaikka näköjään kaikki ne jo tietävät, kun nämä vihaajat pitävät huolen, ettei kellekkään jää epäselväksi!

Lue lisää: Sokkikäänne! Mira ja Markus jäävät karusti kiinni sänkypuuhista Temptation Island Suomessa - makuuhuoneen äänet kertovat kaiken: "en olisi ikinä uskonut!"

 

Miran Instagram story
Mira avautui ohjelman tapahtumista myös Instagramissa kyynelehtien. Kuvakaappaus Miran Instagram-videotarinasta. 

"Ymmärrän pettymyksen"

Mira haluaisi että ihmiset ymmärtävät sen, miten hän itsekin katuu tekojaan.

- Minä kyllä ymmärrän todella hyvin kaikkien vihan ja pettymyksen, sillä väärinhän minä todellakin tein. Mutta haluaisin muistuttaa heille, että kaiken takana on aina inhimillinen syy; eristyksissä saarella olo ei vastaa missään määrin normaalia elämää, varsinkaan minulle, joka olin tietämättäni jo valmiiksi hauras ja rikki vaatien jatkuvaa kannattelua. 

Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: sinkkumies hieroo elintään varatun Mathildan kasvoille - "Minä tein Matulle simbat!"

Mira ja Valto tulivat Temptation Island Suomen kuvauksiin pariskuntana. Miten heille lopulta käy, selviää lähiviikkoina.
Mira ja Valto tulivat Temptation Island Suomen kuvauksiin pariskuntana. Miten heille lopulta käy, selviää lähiviikkoina.

Mira avautuu rankasta ajastaan Temptation Island Suomessa ja haluaa muidenkin tietävän, että myös hän tekee välillä virheitä.

- Kun se ainoa elämän tukipilari viedään yhteydenpidon saavuttamattomiin, niin totta kai koko rakennelma romahtaa - alta aikayksikön. Minäkin olen vain erehtyväinen ihminen, joka tekee elämässään virheitä vain niistä oppiakseen. Haluaisin pyytää heiltä anteeksi sitä, että petin heidän uskonsa ja luottamuksensa minuun sekä minun ja Valton suhteeseen. Siitähän nämä voimakkaat tunteet heillekin tulevat, koska he uskoivat meidän olevan täydellinen pari. Suhde on valitettavasti niin vahva, kuin sen heikoin osapuoli, ja minä tässä tapauksessa olin se heikoin lenkki.

Temptation Island Suomi: Jatkuva biletys alkaa käydä Miran hermon päälle - sankarillinen Markus pelastaa illan: juodaan vähän lisää, se auttaa!

Mira ihastui sinkku-Markukseen ja suhde muuttui eristyksissä fyysiseksi.
Mira ihastui sinkku-Markukseen ja suhde muuttui eristyksissä fyysiseksi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »