fbq
Telkkari
10.12.2020 21:56
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Temptation Island Suomi sai häkellyttävän huipennuksen: Pysäyttävä seksipaljastus, yllättävä yhteenmuutto, eroja ja onnellisia uutisia - näin TIS-pareilla menee nykyään!
Telkkari
10.12.2020 21:56
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Tämän illan Temptation Island Suomi -jaksossa selvisi, missä tämän kauden osallistujat ovat nykyän.

Sinkku-Veikka sekä ohjelmaan varattuina osallistuneet Jonna ja Viivi istuivat yhdessä viinilasien äärellä, ja muistelivat "Thainuun" matkaa. Selvisi, että Viivi ja Lance erosivat ohjelman jälkeen lopullisesti. He ovat kuitenkin hyvissä väleissä, mutta eivät tule enää palaamaan yhteen. 

Seiska uutisoi erosta lokakuussa.

Lue lisää: Temptation Islandin Viivi ja Lance erosivat – Lancelta tyly ilmoitus murtuneelle Viiville junassa heti TIS-kuvausten jälkeen!

Jussi ja Jonna erosivat puolestaan viimeisellä iltanuotiolla, kuten keskiviikkona esitetyssä jaksossa paljastui.

Molemmat sortuivat pettämään toisiaan saarella, eikä kumpikaan halunnut enää jatkaa suhteessa. 

Lue lisää: Räävitön sanasota! Toisiaan pettäneiden Jonnan ja Jussin jälleentapaaminen Temptation Island Suomessa päättyi todella karusti: "Sä olit kauhea ja oksettava!"

TIS

Jonna vieraili Seiskan Iltaroviossa - katso!

Salattu seksisessio paljastui vihdoinkin

Jussi ja Lance juttelivat kahdestaan Temppareiden muistoista.

Keskustelun aikana paljastui, että Jussi ja sinkku-Inkku sortuivat kuitenkin harrastamaan seksiä viettelysten saarella. Seksisessio säilyi pitkään salaisuutena, mutta Inkku oli paljastanut asian kuvausten jälkeen Jonnalle videopuhelun kautta. 

Jussi paljasti Seiskan Iltaroviossa, että hänen ja Inkun välit menivät poikki kuvausten jälkeen.

Katso: TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!

TIS

Jenna ja Juuso

Jenna ja Juuso lähtivät saarelta pariskuntana, ja ovat edelleen yhdessä.

Lue myös: "Vihaatko sä mua?" Juuso laittoi Jennan tiukoille fetissileikeistä viimeisellä TIS-iltanuotiolla - näin heidän parisuhteelleen lopulta kävi

TIS

Jape ja Mattu

Jape ja Mattu saapuivat saarelle kesken kauden, ja lähtivät kotiin vain kahden iltanuotion jälkeen. Pari pohdiskelivat eroa kuvausten jälkeen, ja on-off-suhde jatkui hetken, kunnes he erosivat lopullisesti. 

Jape paljasti jaksossa, että hän ja viime kaudelta tuttu Valto muuttivat yhteen saman katon alle!

Mattu kertoi kuulumisiaan Seiskan Iltaroviossa.

Katso: TIS-Iltarovio: Mattu jätti Japen heti Temptation Islandin jälkeen – avoin tilitys erosta: ”Pääni oli aivan sekaisin siinä vaiheessa!”

TIS

Amalia ja Aarne

Amalia ja Aarne lähtivät saarelta pariskuntana. Pariskunta paljasti jaksossa, että heillä menee edelleen hyvin.

Lue myös: Tyrmistyttävä käänne TIS-iltanuotiolla: Amalia ja Aarne äityivät pilkkaamaan Sami Kurosta ja kieltäytyivät puhumasta haasteistaan - jakso sai ansaitsemansa lopun

TIS