fbq
Telkkari
26.11.2020 21:57
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media
TIS
"Vihaatko sä mua?" Juuso laittoi Jennan tiukoille fetissileikeistä viimeisellä TIS-iltanuotiolla - näin heidän parisuhteelleen lopulta kävi
Telkkari
26.11.2020 21:57
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen torstain illan jaksossa Jenna ja Juuso kohtasivat toisensa kolmen viikon erossaolon jälkeen. He halaavat toisiaan pitkään. 

- Anteeks. Vihaatko sä mua? Jenna kysyy haikeana.

- En, en todellakaan, Juuso vastaa.

Juuso kehuu rakastaan kauniiksi. 

- Istukaa alas, juontaja Sami Kuronen komentaa lopulta. 

Lue lisää: "Kuinka pitkälle te Jessen kanssa menitte?" Sami Kuronen grillaa varattua Jennaa TIS-iltanuotiolla - Jennalta hämmentävä vastaus: "No sen verran, mitä muistan, niin..."

TIS

Rehellinen keskustelu

Pari keskustelee matkasta viettelysten saarella. He toteavat yhdessä, että reissu on tehnyt hyvää molempien itsetunnoille. Juuso kuitenkin yllättyi Jennan ja sinkku-Jessen läheisyydestä sekä heidän roisista fetissileikkeistään.

- Ehkä semmoisia pieniä kolauksia on ollut, Juuso sanoo. 

Lue myös: Makuuhuoneesta paljastuu yllätys Temptation Island Suomessa: varattu Jenna ja sinkku-Jesse jäävät kiinni kiihkeistä fetissileikeistä - "Mitä täällä tapahtuu?!" Katso kuvat!

Jenna selittää Juusoa vaivanneen "käsirautakeissin" olleen vain vitsi. 

- Ei siinä ollut mitään seksuaalista. Se oli semmoinen, että Jesse halusi, että joku laittaa hänet kiinni sänkyyn läpällä. En edes saanut häntä siihen kiinni, olin niin kännissä. Sitten Veikka tuli siihen ja pyysin hänet mukaan nukkumaan meidän kanssa, Jenna nauraa. 

- Ei siinä. Ja sitten, no jos vielä toisen jutun sanon, niin olitte tosi lähekkäin niissä bileissä. Kysyit Jesseltä, että voitko sanoa häntä kullaksi. 

Lue myös: Ohhoh! Sinkku-Jesse ikuistaa varatun Jennan pusuhuulet intiimialueelleen Temptation Island Suomessa: lopputulos on mykistävä - katso kuvat!

- Se on läppä kanssa. Me oltiin toisissa bileissä, jossa me tutustuttiin, niin oli semmoinen juomapeli. Muutaman kierroksen aikana piti sanoa kaikille, että "hei kulta". Se lähti siitä, Jenna selittää. 

- Me oltiin siinä pari ja piti koko ajan sanoa toisillemme "hei kulta". Jos olen sanonut häntä kullaksi, niin se lähti siitä leikistä. 

Jenna toteaa iltanuotion aikana, että hän ihastui Jesseen. Hän haluaa myös olla Jessen kaveri jatkossa, mikä on Juusolle ok. 

Lue lisää: Sinkku-Jessen ja varatun Jennan fetissileikit järkyttävät Temptation Island Suomessa - sinkku-Ella tuomitsee Jennan teot: "En usko, että Juuso antaisi tuon ulkomaailmassa anteeksi!"

 

TIS

"Miten te poistutte Temptation Islandilta?"

Jenna ja Juuso keskustelevat matkastaan pitkään. He saavat puhuttua kaikki asiat läpi, ja he vaikuttavat onnellisilta.

Lue myös: Juuso näkee TIS-iltanuotiolla Jenna-rakkaansa fetissileikit sinkku-Jessen kanssa - yksi lause särähtää karusti korvaan: "Olihan siinä ihastumista"

Sami sanoo lopulta, että parin vastaus seuraavaan kysymykseen taitaakin olla aika selvä Jennan ja Juuson keskustelun perusteella. 

- Te tulitte tänne pariskuntana, mutta miten te poistutte Temptation Islandilta?

- Yhdessä, molemmat vastaavat samaan aikaan. 

- Te olette ihania. Hyvää matkaa, Sami sanoo parille lopulta.