fbq
Telkkari
04.12.2020 13:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Iltarovio: Jussi kertoo kaiken jäätävästä välirikostaan sinkku-Inkkuun - näin rumaksi tilanne äityi kuvausten jälkeen!
Telkkari
04.12.2020 13:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomi -ohjelmassa parisuhdettaan testannut Jussi koki karvaan pettymyksen kuvausten päätyttyä.

Jussi iski silmänsä sinkku-Inkkuun heti ensimmäisenä iltana. Kaksikon välille kehkeytyi välittömästi romanssi. Kauden edettyä Jussi jopa kertoi rakastuneensa Inkkuun.

- Ehkä se tilanne oli sellainen, että jos piti valita ihastumisen ja rakastumisen väliltä, niin se kääntyi siihen, koska ihastus oli ollut kuvioissa jo jonkin aikaa, Jussi pohti TIS-Iltarovion haastattelussa.

 

Inkku puukotti selkään

Temptation Islandin kuvauksissa Inkku oli täysin Jussin pauloissa – tai niin hän ainakin antoi ymmärtää. Kauden loppuvaiheessa Inkku kertoi haastatteluissaan, ettei hänellä ole tunteita Jussia kohtaan tai edes halua yrittää minkäänlaista suhdetta kuvausten päätyttyä.

- Yllätyin puheista, jotka näin televisiossa. Inkku ei antanut mitään viitteitä, että tunteet olisivat muuttuneet. Yritin monta kertaa tehdä matkan aikana selväksi, että jos missään vaiheessa alkaa ahdistaa tai tunteet muuttuvat, niin hän kertoisi siitä minulle. Osaan ottaa askeleen taaksepäin. Olin todella pettynyt, ettei hän uskaltanut sanoa sitä minulle suoraan. Huono minun on alkaa himmailemaan, jos toinen ei kerro tunteistaan, Jussi sanoi.

Lue myös: Oho, mikä takinkääntäjä! Temptation Island -Jussin uusi rakkauden kohde sinkku-Inkku tuomitsee Jussin totaalisesti selän takana - vetää varattua miestä tylysti nenästä!

Jussi hämmästyi Inkun toiminnasta, koska kuvausten aikana Inkku ei antanut vihjeitä mistään. Sarjan historiassa on nähty henkilöitä, jotka ovat pelanneet varattujen tunteilla pitääkseen itsensä ohjelmassa loppuun asti.

- Ajattelin, pelasiko Inkku, mutta hänen käytöksensä oli samanlaista päivinä, jolloin ei kuvattu joka hetkellä. Sanoin matkan jälkeen, että onnittelut pelaamisesta, jos kerran vei sen noin pitkälle. Itsestäni tuntui, että Inkku yritti lähinnä pelastaa oman nahkansa sanomalla, että hän pelasi.

Lue myös: Varatun Jussin ja sinkku-Inkun salattu käsipeli paljastui?! Jonna järkyttyy Temptation Islandin iltanuotiolla: "Hyi helvetti, se tunki sormia sen p****iin!"

 

Raju välirikko

Kuvausten päätyttyä Jussi otti yhteyttä Inkkuun.

- Ehdotin Inkulle näkemistä. Sitten hän kertoi avoimesti, mitä mieltä hän oli kaikesta. Sanoin silloinkin, että  olisi vaan sanonut rehellisesti siitä, niin molemmilla olisi ollut kivempi loppureissu. Minun ei olisi tarvinnut elää epätietoisuudessa. Siitä pääsimme yli, mutta myöhemmin on tullut tämä pelaamisasia, jota Inkku on viljellyt omassa somessaan.

Inkku on jakanut sosiaalisessa mediassa pätkiä jaksoista, eivätkä kaikki julkaisut ole Jussia ajatellen positiivisia – päinvastoin.

- Hän jakoi esimerkiksi pätkiä kohdista, joissa Jonna naureskelee minulle. Lähestyin Inkkua, että yrittäisi asettua minun asemaani. Siinä vaiheessa hänen vastauksensa oli: ”Ei kiinnosta. Ei näille enää mitään voi.” Se rikkoi välimme lopullisesti. Emme ole edes puheväleissä enää. Yritin kertaalleen selvittää asian, mutta jos toisesta ihmisestä ei ole keskustelemaan asiasta, niin annan olla täysin.

Artikkeliin liittyvät aiheet: