fbq
Telkkari
19.11.2020 11:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
TIS-Iltarovio: Mattu jätti Japen heti Temptation Islandin jälkeen – avoin tilitys erosta: ”Pääni oli aivan sekaisin siinä vaiheessa!”
Telkkari
19.11.2020 11:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomen kahdeksannella tuotantokaudella vain lyhyen pätkän vierailleet Mattu ja Jape ovat eronneet.

Mattu kertoo erosta Seiskan TIS-Iltarovion haastattelussa.

- Olemme eronneet lopullisesti. Periaatteessa erosimme tultuamme pois Temptation Islandista, tai erosimme ehkä viikko sen jälkeen. Pyörimme silti yhdessä parisuhdeleimaa. Päätimme aivan hiljattain, että tämä loppuu – ehkä kuukausi sitten, Mattu kertoo.

Hänen mukaansa ex-parin kotimatka kuvauksista Helsinkiin oli kiusallinen.

- Olimme taksissa seitsemän tuntia. Emme voineet puhua mitään asioita, koska taksikuski oli siinä. Se oli todella sekavaa, koska pidimme toisiamme kädestä kiinni. Ajattelin, ettei Jape haluakaan erota. Pääni oli aivan sekaisin siinä vaiheessa.

Lue myös: Sokkikäänne: Mattu ja Jape ulos Temptation Island Suomesta! Sami Kurosen jäätävä kysymys musertaa Mattun - "Se särkee mut!"

 

Ei uutta mahdollisuutta

Mattu kertoi olevansa tyytyväinen siihen, että hänen ja Japen raskas suhde on vihdoin päättynyt.

- Ero oli päätökseni, ja se tuntui oikealta. En tänäkään päivänä tiedä, mitä mieltä Jape on. Hän on ollut hieman sellainen, että vaikka hän olisi halunnut erota, ei Jape sanonut sitä minulle koskaan tai ilmaissut mielipidettään vahvasti mihinkään suuntaan.

Matun mukaan he ovat Japen kanssa hyvissä väleissä, mutta yhteen paluu ei ole mahdollinen.

- Olemme ihan hyvissä väleissä, mutta emme pidä yhteyttä keskenämme. En myöskään vietä aikaa hänen kanssaan enää. Ei voi tietää, mitä tapahtuu 20 vuoden kuluttua, jos molemmat ovat kasvaneet ihmisinä, mutta en näe yhteen paluuta mahdollisena nyt tai tulevaisuudessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »