Telkkari

Sokkikäänne: Yksi pari jättää Temptation Island Suomen täysin yllättäen - varo juonipaljastusta! "Ei tunnu järkevältä jäädä tänne"

12.10.2020 18:09

Temptation Island Suomen viidennessä jaksossa koetaan tähänastisen kauden yllättävin käänne.

VARO JUONIPALJASTUSTA! Jos et halua tietää juonenkäänteestä enempää, älä lue artikkelia tämän pidemmälle.

Ikävä uutinen alkaa paljastua, kun varatut naiset saapuvat tekemään treffivalintojaan iltanuotion jälkeisenä aamuna. Varattuja naisia on nimittäin paikalla vain kolme. Lancen kanssa seurusteleva Viivi on ottanut edellisen illan iltanuotion melko raskaasti ja päättänyt ottaa aikalisän. 

- Hän haluaa hetken aikaa vetää happea ja miettiä, että miten tästä eteenpäin, juontaja Sami Kuronen selittää sinkkumiehille sekä varatuille naisille.

Lue myös: Jussi järkyttyy pahanpäiväisesti kumppaninsa Jonnan käsiseksivideosta Temptation Islandin iltanuotiolla: "En pysty antamaan anteeksi"

TIS8
Viivi ei osallistu päivän treffivalintoihin. 

Yllätyskäänteitä

Muut varatut naiset kertovat Viivin voinnista iltanuotion jälkeen.

- Aluksi, kun me tultiin iltanuotiolta, Viivi sanoi, että ei ole mitään hätää, toi oli tosi hyvä video. Mutta ihan yhtäkkiä Viivi itkee ja on ihan maassa. Olin vaan, että mitä ihmettä. Nyt se on tuolla jossain ottamassa happea, Jonna selostaa.

- On se vissiin aika paskana, että toivottavasti nyt olisi asiat paremmin hänellä. Viivi on tosi tärkeä osa meidän porukkaa, Jenna puolestaan toteaa.

Lue myös: Ohhoh! Temptation Islandille palannut varattu Lance suutelee bileissä estoitta sinkkunaista - järkyttyykö Viivi jälleen iltanuotiolla? "Sieltä tuli kielimoukkua!"

Viivin aikalisän takia Sami kertoo poikkeuksellisista järjestelyistä.

- Ketään sinkkumiehistä ei lähetetä kotiin. Varatut naiset pääsevät viettämään tyttöjen päivää kolmistaan, Sami paljastaa.

Miesten saarella Lance on jo valinnut itselleen treffikumppanin. Hänellä ei ole aavistustakaan kumppaninsa Viivin voinnista. 

Lue myös: Kamerat kuvaavat kiihkeän seksisession Temptation Islandissa! Varattu Jonna heiluttaa peittoa sinkku-Tinon kanssa: "Jatka, jatka, jatka..." - kuva!

Henkisesti raskas reissu

Treffivalintojen jälkeen Sami puhuu Viivin kanssa kahdestaan. 

- Miten sinä Viivi voit?, Sami kyselee.

- No, ei ole nyt ehkä mikään paras vointi. Tuli itsellenikin yllätyksenä että miten psyykkisesti tämä alkoi viemään voimavaroja. Ei tunnu siltä, että tämä on ihan oma paikka.

Sami kysyy Viiviltä, onko saarella tapahtunut mitään, joka on laukaissut Viivin huonon olon. 

- Tämä olo, mikä minulla on nyt, ei johdu niistä videoista tai Lancesta. Ihan ehkä oma kantokyky, en pysty kantamaan tai käsittelemään tätä koko prosessia uudestaan. 

Sami toteaa Viivin olevan vahva nainen. Hän sanoo myös, että on vahvuutta myöntää heikkoudet. Sami kysyy lopulta Viiviltä, haluaako tämä vielä jatkaa viettelysten saarella olemista.

- Kyllä tämä tilanne nyt valitettavasti näyttää siltä ja kun ne tunteet tuli ulos, niin on tosi vaikeaa olla kuuntelematta niitä. Meidän osalta tämä on varmasti parempi jättää tähän. 

Lue myös: Ovatko nämä kiusallisimmat treffit ikinä Temptation Island Suomessa?! Varatun Amalian jäykkä käytös sinkku-Jopea kohtaan ihmetyttää

TIS8
Viivi ei halua jatkaa matkaa viettelysten saarella.

Tunteikas jälleenkohtaaminen 

Lopulta he kutsuvat Lancen paikalle. Viivi ja Lance halaavat toisiaan ja Lance vaikuttaa huolestuneelta Viivin voinnista.

- Ei tunnu itseni kohdalla järkevältä tai hyvältä jäädä tänne. Olen tosi pahoillani siitä, mutta ei vain niinkuin ole hyvä olla, Viivi sanoo ja murtuu kyyneliin.

- Näen sen sinusta, että ei ole hyvä olla. Mutta ymmärrän ratkaisusi ja yhteisellä matkalla ollaan. Että jos toinen ei halua olla, niin sitten ei olla tietenkään, Lance sanoo.

Sami toteaa, että saarella tunteet nousevat kaikilla pintaan. 

- Sitten kun mennään tietyn rajan yli, niin aletaan myös miettimään sitä, että onko mitään järkeä olla täällä. Kohtuus kuitenkin kaikessa. 

Sami kertoo lopulta Lancelle, että Viivi haluaa lähteä kotiin. 

- Miltä tuntuu kuulla tämmöinen ikävämpi uutinen? Sami kysyy Lancelta.

- Nyt tehdään tämä ratkaisu, Lance vastaa.

Sami toivottaa pariskunnalle kaikkea hyvää ja he poistuvat Temptation Islandilta. 

Lue myös: Varo juonipaljastusta: K18-sivustolla rohkeaa materiaalia julkaiseva sinkkukaunotar saa nopeat lähtöpassit Temptation Island Suomesta: "Hän ei pystynyt keskittymään täällä olemiseen"

TIS8
Lance suhtautuu ikävään uutiseen rauhallisesti.

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!