Ovatko nämä kiusallisimmat treffit ikinä Temptation Island Suomessa?! Varatun Amalian jäykkä käytös sinkku-Jopea kohtaan ihmetyttää

Telkkari | 07.10.2020 22:35

Temptation Island Suomen uuden kauden neljännessä jaksossa varattu Amalia ja sinkku-Jope pääsevät melontatreffeille. Jopea jännittää viettää aikaa kahdestaan Amalian kanssa. 

- Amalia on ollut saarella ehkä semmoinen yleinen pelote meidän kundien keskuudessa. Kun hänellä on tiukka arvomaailma ja tiukat rajat, niin me kundit vähän pelätään sitä.

- Kyllä se siitä pehmenee ihan vaan sillä, että se saa aikaa. Kun oikeasti huomaa, että voi rentoutua ja ettei täällä kukaan ole sillä lailla hyökkäämässä. Tai ainakaan itse en ole semmoinen aggressiivinen tyyppi, enkä tuu millään tavalla iholle. Tykkään antaa ihmisille oman tilan, kun itsekin arvostan omaa tilaa tosi paljon, Jope sanoo. 

Lue myös: Kamerat kuvaavat kiihkeän seksisession Temptation Islandissa! Varattu Jonna heiluttaa peittoa sinkku-Tinon kanssa: "Jatka, jatka, jatka..." - kuva!

Jope
Vaivaantuneen oloinen Jope kertoo mielipiteensä Amalian ja Aarnen suhteesta.

"Amalia ei osaa rentoutua"

Jopen mielestä Amalian käyttäytyminen menee jo yli. 

- Minua kiinnostaisi vähän selvittää, miksi se on niin tavallaan suojelevainen sen parisuhteen suhteen. Hän itse just puhuu, että jos luottaa 100%, niin ei tarvitse olla stressaantunut ja voi ottaa rennosti. Mut ei ole ehkä käytös ja puhe mun mielestä käynyt yksiin.

- Amalian parisuhde vaikuttaa jämptiltä, ainakin vaikuttavat olevan vahva pari. Ja tosi tarkkaan pitävät rajoista kiinni. Amalia ei tunnu olevan yhtään huolissaan Aarnesta. Mutta siinäkin voi olla, että on oikeasti epävarmuutta taustalla. Koska monesti epävarmuus näkyy sellaisena tosi tiukkana suhtautumisena. Ja sitten ei ehkä osaa rentoutua, Jope sanoo. 

Jope ja Amalia istahtavat alas piknikille järven äärelle. Amalia kehuu puolisoaan jatkuvasti ja toteaa, että vaikka gongi on aamulla soinut, niin kyseessä ei varmasti ole Aarne. 

- Voisin oikeasti lyödä pääni pantiksi, että siellä ei ole tapahtunut mitään.

Jope on kuitenkin skeptinen Amalian ja Aarnen suhteesta.

- Amalia on ainakin varma, mutta tuosta Aarnesta en tiedä. Ei voi tietää, mitä siellä toisella houkutuksen saarella tapahtuu. Pitää muistaa, että näissä olosuhteissa monesti liha on heikkoa. 

Lue myös: Ohhoh! Temptation Islandille palannut varattu Lance suutelee bileissä estoitta sinkkunaista - järkyttyykö Viivi jälleen iltanuotiolla? "Sieltä tuli kielimoukkua!"

Jope ja Amalia
Amalian jäykkä käyttäytyminen on vaivannut sinkkumiehiä.

Huonot vitsailut

Amalia ja Jope lyövät vetoa siitä, onko Aarne rikkonut rajoja miesten saarella. 

- Voin letittää sun hiukset, jos häviän, Amalia sanoo.

- Tajuatko, miten paljon mä en halua koskea sun tukkaan, Amalia kysyy.

Jopen ilmeestä päätellen Amalian vitsi ei oikein mene miehellä läpi.

- Ihmiset aina sanoo, että mulla on huonoja vitsejä, Amalia naurahtaa. 

- Sulla on kyllä paljon huonoja vitsejä, Jope sanoo vaivaantuneena. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!