Viivi ja Lance

Ohhoh! Temptation Islandille palannut varattu Lance suutelee bileissä estoitta sinkkunaista - järkyttyykö Viivi jälleen iltanuotiolla? "Sieltä tuli kielimoukkua!"

Telkkari | 06.10.2020 19:15

Temptation Island Suomen kahdeksannen kauden kolmannessa jaksossa vietetään juhannusjuhlia viettelysten saarella. 

Varatut Jussi ja Lance istuvat porealtaassa sinkkunaisten kanssa. Jakson aikana huomaa, että Lance ja sinkku Sanni ovat lähentyneet saarella. Viettelijätär hakeutuu jatkuvasti Lancen kainaloon bileiden aikana. 

- Kun me pelattiin juomapeliä porealtaassa, niin Lance sanoi, että esimerkiksi minä olen houkutus hänelle, Sanni kertoo.

Sanni kysyy Lancelta, saako häntä suudella heidän ollessaan porealtaassa. 

- Saa tottakai, tää on juomapeli, Lance vastaa innokkaasti. 

Lue myös: Varo juonipaljastusta: K18-sivustolla rohkeaa materiaalia julkaiseva sinkkukaunotar saa nopeat lähtöpassit Temptation Island Suomesta: "Hän ei pystynyt keskittymään täällä olemiseen"

TIS8

Sanni suutelee Lancea, ja pitää miehen kasvoista hellästi kiinni käsillään suutelutuokion aikana. 

- Minä olin vaan pussaamassa ja sieltä tuli! Sieltä tuli kielimoukkua! Sanni huuhahtaa.

Lue myös: Temptation Island Suomi uudistui rajulla tavalla - yllätyssääntö ravistelee varattujen tunteita: "Jännittävää!"

Jussin mielestä Lance ja Sanni ovat vain hyviä ystäviä.

- Kyllä Lance on saanut ihan hyvän kaverin tosta Sannista. Ei siinä ole mitään intiimimpää ollut, mutta kyllä heillä selkeästi juttu kulkee.

Illan aikana Jussi ja Inkku sekä Lance ja Sanni viihtyvät yhdessä. Inkku ja Jussi ovat ahkerasti flirttailleet saarella, ja Jussin kumppani Jonna on iltanuotiolla ollut näyttävästi turhautunut kaksikon lämpimistä väleistä. 

Saa nähdä, miten Lancen kumppani Viivi reagoi tulevaan iltanuotiovideoon. Kestääkö suhde houkutuksen?

Lue myös: Temptation Islandissa estotonta toimintaa heti avausjaksossa: varattu TIS-Jonna riisuutuu rinnat paljaaksi sinkku-Jonin edessä makuuhuoneessa - Jonin reaktio näkyyn kertoo kaiken! Kuvat! 

TiS8

Otsikkoa muokattu ja korjattu: Suudelma ei tapahtunut ensimmäisissä bileissä.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!