fbq
Telkkari
09.09.2020 12:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media
Temptation Island Suomi -parit
Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit: jo kertaalleen eronnut pariskunta palaa viettelysten vietäväksi!
Telkkari
09.09.2020 12:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen Media

Temptation Island Suomen 8. kauden pariskunnat paljastettiin hetki sitten. Nelosen tiedotteesta selviää, että kotimaisella viettelysten saarella nähdään tällä kaudella Amalia ja Aarne, Jonna ja Jussi, Jenna ja Juuso, sekä Viivi ja Lance

Lue lisää: Poseeraavat heti alasti! Temptation Island Suomen uudet sinkkuviettelijät esittäytyvät rohkeasti: kuka näistä miehistä aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin? Kuvat!

Temptation Island Suomi -juontaja Sami Kuronen lupaa, että Temptation Island Suomi saa aivan uudenlaista potkua kotimaisista Kainuun-maisemista. Aikaisemmin ohjelma on kuvattu Thaimassa.

- "Thainuussa" papaijat vaihtuvat rönttösiin ja Sex on the beach -lonkeroon. Siaminlahden aaltojen sijaan rantaan lyövät nyt Iso-Kiimasen tyrskyt. Yötön yö tarjoilee tempparilaisille ihan uudenlaista ja varsin ainutlaatuista eksotiikkaa. Katsoja huomaakin aika nopeasti olevansa keskellä kaikkien aikojen mökkibileitä. Kausi on ladattu täyteen yllätyksiä ja suuria tunteita, Kuronen kertoo Nelosen tiedotteessa. 

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Parien esittelyt!

TIS-Amalia ja Aarne

Amalia, 20, ja Aarne, Jyväskylä

Jyväskyläläiset Amalia, 20, ja Aarne, 20, tapasivat, kun Aarne tuli kuokkimaan Amalian kotibileisiin. Aarne teki Amaliaan vaikutuksen jo ensisilmäyksellä, ja nainen kyselikin ystäviltään, kuka tämä komea muukalainen on. Pariskunnan rakkaus leimahti nopeasti, ja yhteenmuutto tapahtui kuin vahingossa. Nyt pari on seurustellut 1,5 vuotta.

Aarne ja Amalia kertovat, että heillä on houkutusten saarella paljon menetettävää.

- Meiltä lähtisi kummaltakin pohja arjesta, Aarne summaa tilanteen, jos saarella sattuisi käymään huonosti.

Amalialle ja Aarnelle kommunikaatio on tärkeässä roolissa parisuhteessa, ja he keskustelevat paljon ymmärtääkseen toisiaan paremmin. Kaksikko kuvaa suhdettaan tasa-arvoiseksi. Kumpikaan heistä ei tunnusta olevansa kova juhlija. Yhteiseen kotiin muutettuaan ainoita riidanaiheita ovat olleet erilaiset rutiinit ja kodinhoito.

Parisuhde on Aarnelle ensimmäinen, eikä minkäänlaista viettelystä ole tullut vastaan tähän mennessä. Pariskunta lähteekin saarelle testaamaan, onko suhde yhtä vakaalla pohjalla kuin he uskovat.

- Mä oon varma, että me selvitään kunnialla. En epäile hetkeäkään, Aarne kommentoi itsevarmana.

TIS-jonna ja Jussi

Jonna, 24, ja Jussi, 24, Helsinki

Temptation Islandin viidenneltä kaudelta tuttu Jonna ja hänen poikaystävänsä Jussi ovat soutaneet ja huovanneet suhteessaan jo moneen kertaan. Yhteen taas alkuvuodesta palannut pariskunta seurusteli aikoinaan lähes kaksi vuotta, mutta tuolloin suhde päättyi pettämisestä johtuviin luottamusongelmiin, Nelosen tiedotteesta selviää.

-  Jussilla oli ollut samaan aikaan toinen nainen. En tiedä kuinka kauan, Jonna avaa luottamuksen rikkonutta tilannetta.

Pettämistä seuranneen eron jälkeen Jonna ja Jussi jatkoivat elämiään tahoillaan. Sattumalta kohtaaminen kadulla sai kuitenkin tunteet lämpenemään uudestaan. Tulisen riidan jälkeen Jonna ja Jussi löysivät takaisin toistensa sydämiin.

- Sit me ollaan menty siitä Jussin luokse, Jonna kertoo kohtaamisesta.

Jonna ja Jussi kuvailevat parisuhdettaan räiskyväksi. Suhteessa eletään isolla tunteella, ja riitatilanteissa erokorttia vilautetaan turhankin usein. Riitatilanteet menevät usein myös toisen syyttelyksi, ja kaksikolla on välillä vaikeuksia myöntää, että vika saattaa olla myös itsessä. Riidoista huolimatta rakkaus vetää pariskunnan lopulta aina takaisin yhteen.

Vaiheikkaan historian jälkeen Jonna ja Jussi toivovat löytävänsä viettelysten saarelta kauan kadoksissa olleen luottamuksen, jotta he voisivat ottaa pariskuntana seuraavan askeleen ja muuttaa yhteiseen asuntoon.

TIS-Jenna ja Juuso

Jenna, 23, ja Juuso, 23, Joensuu

Jenna ja Juuso tapasivat reilu puolitoista vuotta sitten baarissa, kun Juuso kiinnitti huomiota kiukkuisen mutta kauniiseen Jennaan. Hyvin nopeasti ensikohtaamisen jälkeen parin välille syntyi romanssi, kun Jenna ja Juuso löysivät lukuisia yhteisiä kiinnostuksen kohteita musiikista ja peleistä, Nelosen tiedotteessa kirjoitetaan.

Pariskuntaa yhdistää omalaatuinen huumorintaju, jota ulkopuolisten voi olla vaikea ymmärtää. Jennan ja Juuson ystävät kuvailevat heitä jopa pelottavan samankaltaisiksi. Pariskunnalle suhteessa tärkeää on turvallisuudentunne sekä yhteiset illanvietot, sillä tämä kaksikko rakastaa juhlia.

- Semmoinen rentous on meidän suhteessa parasta, Jenna kertoo.

Pariskunnan molemmat osapuolet tunnustautuvat suuriksi Temppari-faneiksi, mutta suurin syy mukaan hakemiselle oli kuitenkin Juuson mustasukkaisuus.

- Kyllä varmasti tulen olemaan jostain mustasukkainen, mitä siellä tapahtuu. Toivon, että se on sitä turhaa mustasukkaisuutta sitten, Juuso toteaa tiedotteessa.

Molemmat hakevat kokemukselta myös vahvistusta omalle itsetunnolleen. Mikäli reissu viettelysten saarelle menee suunnitelmien mukaan, aikovat Jenna ja Juuso muuttaa yhdessä saman katon alle.

TIS-Viivi ja Lance

Viivi, 22, ja Lance, 22, Espoo

Kuudennelta kaudelta tutut Viivi ja Lance päätyivät viimeksi viimeisellä iltanuotiolla eroon, mutta kotiin palaamisen jälkeen pari päättyi taas muutaman mutkan kautta takaisin yhteen. Nyt kahden ja puolen yhteisen vuoden jälkeen pariskunta tuntee suhteensa olevan vahvempi kuin koskaan, Nelosen tiedotteessa kerrotaan.

- Anteeksiantoon päästiin ajan kanssa. Ne vanhat asiat, jotka olivat tapahtuneet ikävästi, niin niiden päälle rakennettiin uutta ja parempaa, Viivi kertoo.

- Viivin kanssa on nykyään tosi helppo elää, ja me haluamme todella samanlaisia asioita, Lance kehuu puolisoaan.

Edellisen reissun vuoristoradan jälkeen pariskunta on uskaltanut ottaa suhteessaan isompia askeleita. He ovat muuttaneet virallisesti yhteen, ja tulevaisuus näyttää selvältä. Edellisellä kerralla Viivi ja Lance keskittyivät kehittämään itseään, mutta tällä kertaa he aikovat keskittyä kehittämään suhdettaan.

Viivi ja Lance eivät ole määritelleet mitään fyysisiä rajoja reissulle, sillä molemmat tietävät hyvin, että Temppari-kuplaan on helppo joutua. Ainoana yhteisenä sääntönä on tällä kertaa se, että toisesta ei saa puhua pahaa. Pariskunta vakuuttaa, että vanhat asiat on nyt puitu läpi, eivätkä ne enää kummittele arjessa. Nähtäväksi jää, sujuuko tämä reissu eri tavalla kuin viimeksi.

Temptation Island Suomi 8. kausi nähdään keskiviikkoisin ja torstaisin Nelosella ja Ruudussa 30.9. alkaen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »