fbq
Telkkari
02.09.2020 10:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media
temptation island
"Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!
Telkkari
02.09.2020 10:21
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media

Nelosen suosikkisarja Temptation Island Suomi palaa jälleen ruutuihin syyskuun lopulla. Tänä vuonna viettelysten äärellä ollaan Kainuussa, jota ohjelmassa kutsutaan tiedotteen mukaan Thainuuksi - kunnianosoituksena ohjelman aiempaa kuvausmaata Thaimaata kohti.

Nelonen julkaisi keskiviikkona tiedotteen, jossa esiteltiin kaikki tulevan kauden sinkut. Tässä jutussa esitellään ohjelman kaikki kymmenen hemaisevaa sinkkukaunotarta.

SINKKUMIEHIIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄSTÄ!

sinkut

 

Lue lisää: Iso-Kiimanen ja Pieni-Kiimanen valtavassa roolissa? Uuden Temptation Island -kauden kuvauksista paljastui pikkutuhmaa faktaa - kuka joutuu Mulkkusaarille?

Tiedotteen perusteella Temptation Islandilla on jälleen luvassa härskiä läppää.

- Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytys-kilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa, sinkku-Milma sanoo tiedotteen mukaan. 

- Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta, jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa? sinkku-Tiina puolestaan kertoo. 

Lue myös: Ensimmäinen kuva Temptation Islandin Suomi-kuvauksista julki: nyt nähdään jotain aivan ennennäkemätöntä - "Iltanuotio vaatii hivenen öljyä ja bensaa!"

Tässä ovat sinkkunaiset!

Anniina, 27, Tampere

Temptation Island Anniina
- Mulla on kymmenen vuotta seurustelutaustaa, tänne mä tulin vaan sinkkuna pitää hauskaa, niin tehdään tästä reissu mikä voidaan kaikki vanhana muistaa, Anniina sanoo.

Valmentajana ja fysioterapauttina työskentelevä Anniina harrastaa kuntosalia ja luonnossa liikkumista. Heittäytyvä Anniina tykkää myös kokeilla uusia lajeja. Anniina on helposti lähestyttävä, positiivinen persoona, joka tuo aurinkoa mukanaan mihin ikinä meneekin. Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen Anniinalle tuli vahva tunne, että hän haluaa kokea sinkkuelämän, ennen kuin on valmis sitoutumaan loppuelämäkseen.

Sinkkuelämä onkin lähtenyt rauhallisesti käyntiin ja rima miesten suhteen on korkealla, eikä hänellä ole tarvetta yhden illan jutuille. 
 
- Olen avoin ja rehellinen ja haluan aina kaikille pelkkää hyvää. Tunnen hyvin omat arvoni ja rajani ja näiden sisällä olen valmis ottamaan kaiken ilon irti reissusta. Kunnioitan parisuhteiden rajoja ja haluan pareille parhaan mahdollisen kokemuksen reissusta, kuvailee Anniina odotuksiaan tulevalle reissulle.

Ella, 24, Salo

Ella
Mä tulin tänne dokaa ja viihtymään ja mä olen täällä teitä varten, jos te alatte mokaa ja kiihtymään, Ella sanoo.

Sekä kosmetologiksi, että lähihoitajaksi valmistunut Ella tekee lähihoitajan töitä kehitysvammaisten asuntolassa.

Työn lisäksi arkeen mahtuu myös beachvolleyta, sulkapalloa, peli- ja elokuvailtoja ystävien kanssa sekä metsässä samoilua. Ella kuvailee itseään rauhalliseksi, rennoksi ja eläinrakkaaksi luonnonlapseksi, josta löytyy myös yllytyshullu heittäytyjä puoli, joka tykkää bilettää. 
 
Vajaa neljä vuotta sinkkuna elänyt Ella on valmis sekä lyhyemmille jutuille, että ihan kunnon rakkaustarinalle. Ella pitää rennoista miehistä, joiden seurassa tuntuu siltä, että voi olla täysin oma itsensä. 
 
- Tulin myös venyttämään omaa mukavuusaluettani, sillä kaksosena olen elänyt yhteistä elämää siskoni kanssa koko elämäni. Ensimmäistä kertaa elämässäni lähden yksin kolmen viikon reissuun ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Toivon siis löytäväni rohkeutta uusien ihmisten tapaamiseen ja heidän kanssa tutustumiseen sekä keskusteluun. Ehkä uskaltaudun elämäni ensimmäisille treffeillekin kokemuksen jälkeen.

Inkku, 21, Turku

tis-inkku
 - Mä pelaan jääkiekkoo, joten mailankäsittely sujuu, Inkku sanoo.

Jääkiekkoa harrastava Inkku on luonteeltaan temperamenttinen ja hyvin päättäväinen.

Hänestä löytyy myös pehmeämpi puoli ja toiset ihmiset aina huomioonottava Inkku kertoo luovansa ympärilleen positiivista ilmapiiriä. 

Pelikaukaloita kolunneelta kaunokaiselta ei rohkeutta puutu ja sen myötä hän hyppää mukaan myös viettelysten saarelle.

- Aion tuoda saarelle vauhtia, viettelystä ja paljon tapahtumia”, Inkku summaa odotuksiaan tulevalle reissulle. Hän uskoo saavansa kokemuksesta myös elämänmittaisia ystävyyssuhteita. 

Inkku viettää tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa sinkkuna ja osaa ottaa sinkkuudesta iloa irti keskivertoa paremmin. Hän käy usein ulkona, mutta oman arvonsa ylläpitämiseksi päästää harvoin ketään kotiinsa asti.

Vaikka Inkku nauttii täysin rinnoin elämästään sinkkuja, toivoisi hän silti löytävänsä rakkauden.

Jenna, 21, Oulainen

jenna
- Mä oon käynyt elämäni aikana kahdesti treffeillä, joten en haluais anoo, mut kolmas kerta toden sanoo, Jenna sanoo.

Tarjoilijana työskentelevä Jenna on rauhallinen, positiivinen ja henkisesti vahva persoona. Vapaa-aikanaan hän rakastaa matkustella, käydä salilla ja laittaa ruokaa.

Myös luonto on Jennalle monella tapaa tärkeä voimavara. Oman hengellisen puolen kehitys on hänellä lähellä sydäntä ja onkin tuonut helpotusta omaan elämään vaikeiden asioiden käsittelyssä. Aidosti iloisen ja hyvän kuuntelijan taidoista onkin varmasti apua varatuille miehille tunteiden vuoristoradassa. 

Pian vuoden sinkkuelämää viettänyt Jenna haluaa löytää seuraavaksi loppuelämänsä kumppanin. Hakusessa on mies, joka tietää mitä elämältään haluaa.

- Tykkään miehistä jotka ovat itsevarmoja ja uskaltavat sanoa ajatuksensa ääneen. Myös hyvät keskustelutaidot ovat iso plussa, kun itse pidän analysoivista keskusteluista, Jenna kuvailee unelmamiestään. 

Milma, 20, Luumäki

milma
- Mies isketään flirtillä, onneksi minulla on aina pilke silmäkulmassa. Olen hullu ja näkyvä persoona kaveriporukoissa. Pakko noiden on vakuuttaa miehet, meinaan ikinä tarvittaessa en ole jäänyt ilmankaan, Milma sanoo.

Milmalla on usein monta rautaa tulessa ja hänen arkensa täyttyy neljästä eri työstä. Muun muassa parturi-kampaajana ja baarimikkona työskentelevä Milma on avoin, rohkea ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Milma on aurinkoinen ja toiset huomioonottava ja hän rakastaakin hemmotella itselleen läheisiä ihmisiä aamupaloilla, kasvohoidoilla ja milloin milläkin

Viettelysten saarelle Milma lupaa tuoda paljon naurua ja houkutuksia. Myöskin “tekevälle sattuu” lausahduksen Milma allekirjoittaa täysin. Koko elämänsä sinkkuna ollut Milma ei ole kokematon eikä arka miesten suhteen ja hän tietää tarkalleen mitä kumppaniltaan haluaa.

- Minun huomioni saa isot miehet, jotka ovat aitoja eivätkä esitä mitään. Arvostan kumppanissa rehellisyyttä, lojaalisuutta ja luottamusta. Saa olla myös hieman rämäpää, jotta selviää paremmin kanssani, Milma nauraa.

Sanna, 21, Vantaa

sanna
- Aika moni mua haluais panna, mutta ehkä teidän onneksenne mä en anna, Sanna sanoo.

Sanna on naisellinen nainen, joka on sinut itsensä kanssa. Sanat rakastava, rehellinen, määrätietoinen ja herkkä kuvaavat Sannaa täydellisesti.

Vapaa-aikaansa Sanna viettää kuntosalilla sekä kirjojen parissa ja arkeen mahtuu myös opiskelua. Sanna on elänyt sinkkuna noin vuoden verran ja kuvailee elämäänsä rauhalliseksi. Hänen tulee kyllä käytyä baareissa, mutta harvoin hän sieltä ketään mukaansa ottaa. Enemmänkin hän on sinkkuna keskittynyt nauttimaan omista hetkistä.
 
Sannan haaveissa on rakastava parisuhde, mutta hän on mieluummin sinkkuna ystävien ympäröimänä kuin, että säätäisi jonkun kanssa ilman mitään määränpäätä.
Yli 180 cm pitkät ja itsevarmat sekä luotettavat miehet saavat Sannan sukat pyörimään jaloissa ja tarpeen tullessa Sanna iskee miehen itsevarmuudellaan ja huumorintajullaan. 
 
Sanna lähtee Temppareihin iloisin ja odottavin mielin.

- Mun bravuuri on ehdottomasti kalastus- ja eräjormailu-taidot!, Sanna kertoo ja nähtäväksi jääkin, minkälaisia saaliita Sanna reissultaan nappaa.

Sanni, 22, Rovaniemi

sanni
- Mie en todellakaan oo mikään ruudinkeksijä, mutta aivan varmasti paikalla aina kun räjähtää, Sanni sanoo.

Ratsastusta ja koiran kanssa lenkkeilyä harrastavan Sannin arkeen mahtuu myös opiskelua. Sanni on ulospäinsuuntautunut, iloinen ja itsenäinen piristysruiske, jonka seurassa ei tule tylsää. Temppareihin hän lähtee mukaan odottavaisin ja positiivisin mielin. 

Sanni kertoo olevansa aina paikalla, kun tapahtuu. Harvemmin draamat lähtevät hänestä käyntiin, mutta jotenkin hänet aina liitetään niihin. Nähtäväksi jää, miten käy draaman viettelysten saarella. 
 
Pari vuotta sinkkuna elänyt Sanni on nauttinut sinkkuelämästään täysiä. Sanni kertoo olevansa vaikeasti tavoiteltava sinkku, mutta hyvien tyyppien kohdalla hän saattaa pysähtyä - ainakin hetkeksi.  Eniten Sannin mieleen ovat pitkät, kunnolliset ja itsenäiset miehet.

Miehen iskemisestä Sannilla ei ole kokemusta, sillä yleensä miehet tulevat iskemään häntä.

- Jos nyt joku pitää sanoa, niin riittää kun menee paikalle, Sanni kuvailee tapaansa iskeä miehiä. 

Sonja, 18, Järvenpää

sonja
- Mä oon vähän kyllästynyt mun omaan sukunimeen, niin löytyiskö täältä jotain uutta? Sonja kysyy.

Viinejä ja hyvää ruokaa rakastava Sonja kuvailee itseään spontaaniksi ja huolehtivaksi skorpioniksi. Vuoden sinkkuelämää viettänyt Sonja on ehtinyt opiskelujen ohella viettämään jo railakkaitakin aikoja. Tämän hetkistä elämäntapaansa Sonja kuvailee kuitenkin rauhalliseksi. 

Nuoresta iästään huolimatta Sonja tietää jo tarkalleen, mitä elämältään ja elämänsä mieheltä haluaa.

- Lyhyemmät jutut ei enää kiinnosta vaan hakusessa on pidempiaikainen suhde tumman, tatuoidun ja vanhemman miehen kanssa.

Kriteerit täyttävän miehen tullessa kohdalle Sonja hurmaa mielenkiinnon kohteensa aggressiivisella katsekontaktilla ja huolitellulla ulkonäöllään.

Tiina, 20, Lahti

tiina
- Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa? Tiina kysyy.

Sirkusartistiksi opiskeleva ja somevaikuttajana työskentelevä Tiina rakastaa videoiden tekoa, valokuvaamista, piirtämistä ja tietokonepelejä. Luonteeltaan pirteä, rohkea, luova ja spontaani Tiina kuvailee itseään myös hymyileväksi ja unelmoivaksi. 

Vajaan vuoden sinkkuna ollut Tiina toivoisi rakkauden löytyvän, mutta ei kuitenkaan kiirehdi asian kanssa. 

Vuoteen on mahtunut hauskaa ja huoletonta sinkkuelämää. Mitä tulee Tiinan unelmakumppaniin, tulee vastaus kuin apteekin hyllyltä

- Pidän spontaaneista ja energisistä persoonista. Sopiva tasapaino nörtteilyn ja urheilullisuuden välille olis unelma!
 
Sopivan henkilön tullessa kohdalle Tiina hurmaa hänet hymyilemällä, pienellä flirtillä ja olemalla aidosti kiinnostunut toisen asioista. Bravuurikseen hän kertoo myös huonoillekin vitseille nauramisen.

Viola, 25, Jyväskylä

viola
- Jos sä jotain leikkii alat, niin mä opetan teille temppujen salat, Viola sanoo.

Musiikin parissa työskentelevä Viola harrastaa cheerleadingia, telinevoimistelua ja kuorolaulua. Viola on hassutteleva, empaattinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva ilopilleri, jolla harvoin hymy hyytyy.

Temppareihinkin Viola lupaa tuoda iloisuutta ja energiaa. Hän on porukan viihdyttäjä, joka myös tarvittaessa tulee ja analysoi muiden suhdekoukeroita. 

Puoli vuotta sinkkuna ollut Viola viettää paljon aikaa urheilun ja kavereiden parissa. Hän haaveilee “sen oikean ja viimeisen” löytymisestä, eikä lyhyet jutut kiinnosta häntä. Viola tykkää urheilullisista, rohkeista ja huumorintajuisista miehistä. Tärkeimmäksi Viola kuitenkin nostaa sen, että yhdessä on hauskaa ja pieni silmäpelikin luonnistuu.
 
Omaksi bravuurikseen Viola nimeää korttitemput, juustokakut ja erilaiset akrobatiatemput. 

Kiinnostavan henkilön tullessa kohdalle Viola viettelee hänet rohkealla, avoimella ja iloisessa persoonallaan ja heittää miehille usein haasteita, sillä hän tykkää kilpailla kaikesta. 

Lue: Temptation Island Suomen kuvauspaikka Suomessa paljastui!

Temptation Island Suomi Nelosella 30.9. alkaen.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »