Vain Seiskassa!
Janni Hussi & Juhani Tamminen.

Olisitko roikottanut Janni Hussia Aurajoen yllä, Juhani Tamminen? Ärsytetty Aurinkokuningas lataa Seiskalle lopullisen totuuden: ”Idioottikin tajuaa…”

Telkkari | 22.10.2019 21:02

Tuskinpa kukaan olisi arvannut, millaisen myräkän Nelosen Suurin pudottaja -ohjelma saakaan aikaan.

Yksi ohjelman kilpailijoista, Jääkiekkoleijona numero 79 ja lajilegenda Juhani Tamminen synnytti myrskyn käydessään verbaalitaistoon ohjelman tuomarin Janni Hussin kanssa.

Lue myös: Raivostunut Juhani Tamminen lähti ovet paukkuen Suurin pudottaja -ohjelmasta – ryöpyttää rajusti Janni Hussia: ”Minä olen liideri, pitäkää tunkkinne!”

Tamia alkoi sapettaa rajusti Jannin kommentit kaikelle kansalle esitetyssä Suurin pudottaja -jaksossa. Janni oli jaksossa spontaanisti ihmetellyt, minne Tamminen oli kadonnut kesken kuvausten. Myöhemmin Tami selvensi Seiskalle poissaolonsa syytä, mutta vati oli jo mennyt nurin.

– En tykkää, että tällaiset mademoiselle Hussit ovat tuolla lärvi auki tietämättä asioista mitään. Jos nämä olisi mun pelaajia, mä roikottaisin niitä Aurajoen sillalta nilkoista ja sanoisin, että mitäs mieltä olet nyt, Tamminen raivosi Ilta-Sanomille.

Aikalisät on nyt käytetty. Juhani Tamminen lataa viimeisen puheenvuoronsa Suurin pudottaja -kohuun liittyen.
Aikalisät on nyt käytetty. Juhani Tamminen lataa viimeisen puheenvuoronsa Suurin pudottaja -kohuun liittyen.

”Näin olisi käynyt!”

Moni otti Tamin sanat suoranaisena uhkailuna. Ymmärrettävästi myös Janni pöyristyi niistä ja piti vanhan liiton kiekkomiehen ulostuloa sopimattomana.

– Tämä on tarkoituksenhakuista. Jos joku haluaa tulkita näitä asioita väärin, se on heidän ongelmansa. Idioottikin tajuaa sanomani ytimen, Tamminen tuhahtaa nyt Seiskalle.

Tehdään tämä kerralla selväksi: olisitko roikottanut Janni Hussia nilkoista Aurajoen yllä?

– Hain vertausta siitä, että jos kyseessä olisi ollut oman joukkueeni vastaavan ikäinen nuori pelaaja, niin kyllä, näin olisi käynyt! Tami huudahtaa.

Lue myös: Tami jyrisee jälleen! Juhani Tamminen jatkaa Janni Hussin ja Aki Mannisen ryöpyttämistä: ”Heillä ei ollut valmentamisesta hevonpaskan hajua!”

Tami tunnetaan miehenä, jolla riittää painavia mielipiteitä vähän joka lähtöön.
Tami tunnetaan miehenä, jolla riittää painavia mielipiteitä vähän joka lähtöön.

"Liiderin rooli"

Sitten vanhan liiton kiekkomies nojautuu eteenpäin ja katsoo kysyjää niin syvälle silmiin, että seuraava viesti menee varmasti perille. Vaikka Suurin pudottaja -kohusta on jo pahin pöly laskeutunut, Tami ei edelleenkään suostu ottamaan taka-askelia.

– En ole koskaan voinut perheenisänä, opettajana ja koutsina sietää ihmisiä, jotka käyttäytyvät huonosti. Silloin tällaisen liiderin rooli on puuttua pelin kulkuun. Minun on sanottava suoraan, että seison edelleen näiden taannoisten sanomisteni takana, Tami lataa.

– Enkä sitä paitsi huido näitä mielipiteitäni missään punaviinilasin ääressä, vaan kerron rehellisesti omilla kasvoillani, että olen tästä asiasta juuri tätä mieltä. Ja sitä todella olen!

Lue myös: ”Se lähti s***nan kovaa karkuun!” Kutsumaton vieras yllätti Juhani Tammisen mökillä – kiekkolegenda uhkasi poikittaisella mailalla!

Tami ei kuulemma huido mielipiteitään minkään punaviinilasin äärestä.
Tami ei kuulemma huido mielipiteitään minkään punaviinilasin äärestä.

Miten kansallisikoneita kohdellaan?

Tamminen ei muistele erityisellä lämmöllä Suurin pudottaja -kuvauksia. Hän antaa ymmärtää, etteivät Hussi ja ohjelman toinen valmentaja Aki Manninen nauttineet hänen silmissään suurta arvostusta.

Lue myös: Tätä asiaa Juhani Tamminen ei salli mökillään – ”Se on välittömästi 5+20 minuutin käytösrangaistus ja laiturilta mereen!”

– Jo siellä kuvauksissa ihmettelin itsekseni, että jos siellä oli koutsattavana Riitta Väisäsen ja Juhani Tammisen kaltaisia kansallisikoneja, niin siellä oli kaksi junioria koutsina. Se on aika vaikea perusyhtälö. Ei firmojenkaan toimitusjohtajat ole mitään junnuja, jos heidän on tarkoituksena patistaa viiskymppisiä insinöörejä päivästä toiseen, Tami vertaa.

– Se oli mielestäni ihan tyypillinen esimerkki. Kun ihan juniorit olivat puikoissa, ei pidä ihmetellä, mikäli meidän kaltaisten kokeneiden tekijöiden tulee pieni erimielisyys. Piste.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!