fbq
Telkkari
18.09.2019 15:26
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Janni Hussi & Juhani Tamminen.
Raivostunut Juhani Tamminen lähti ovet paukkuen Suurin pudottaja -ohjelmasta – ryöpyttää rajusti Janni Hussia: ”Minä olen liideri, pitäkää tunkkinne!”
Telkkari
18.09.2019 15:26
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi oli joukosta poissa, kun Nelosen Suurin pudottaja -ohjelman finaalia kuvattiin keskiviikkona (18.9.) Hämeenkylän kartanolla. Monien muiden julkkisten tavoin painonpudotusralliin lähtenyttä Juhani Tammista ei näkynyt mailla halmeilla.

– Siihen on hyvin selkeä ja yksinkertainen syy, ja se löytyy sellaisen otsikon alta kuin ”I’ve had enough” eli suomeksi: Mulle riitti, puhelimitse tavoitettu Tami selittää Seiskalle.

Hän ilmaisee hyvin suorasanaisesti pettymyksensä.

– Olen sen verran vanha pelimies, että jos sitoudun johonkin, niin myös sitoudun. Silloin se tarkoittaa sitä, että molemmat osapuolet hoitavat ruutunsa.

– Mutta tässä tapauksessa nuoret juontajat hyppivät silmille ja painavat täysin väärää ja valheellista infoa julkisuuteen. Silloin se tarkoittaa, että pitäkää tunkkinne!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Juhani Tamminen otti osaa Nelosen Suurin pudottaja -ohjelmaan.
Juhani Tamminen otti osaa Nelosen Suurin pudottaja -ohjelmaan, kunnes mitta tuli täyteen.

Oli lupa poistua kuvauksista?

Taustalla painaa Tammisen turhautuminen ohjelman juontaja-valmentaja Janni Hussiin. Suurimman pudottajan tulevassa jaksossa nähdään tilanne, jossa Janni ei löydä Tamia päivän treeneihin.

– Vähän pahasti näyttää siltä, että isäntä on lähtenyt karkuteille ja kaikki aikataulut on tältä päivää noudattamatta, Janni ihmettelee ohjelmassa.

Moiset kommentit aiheuttavat Tammisessa rajun närästysreaktion. Aateloitu kiekkoleijona ei sulata sitä, että hänen väitetään lähteneen karkuun – varsinkin, kun Tamin mahdollisista poissaoloista ohjelman kuvauksista oli kuulemma sovittu hyvissä ajoin.

– Kun alekirjoittanutta pyydettiin mukaan ohjelmaan, tein selväksi tuottaja Jupe Tuomolalle, että minulle kertyy tietty määrä poissaoloja, sillä olen yrittäjä, Tami aloittaa.

– Tienaan koulutuskeikoillani puolesta millistä miljoonaan euroon vuodessa. Olen voittanut vuosien varrella kaiken maailman palkintoja. Siksi teimme tuottaja-Tuomolan kanssa sen diilin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Suurin pudottaja Suomen juontaa Riku Nieminen. Valmentajina nähdään Janni Hussi ja Aki "Turbo" Manninen.
Suurin pudottaja Suomen juontaa Riku Nieminen. Valmentajina nähdään Janni Hussi ja Aki "Turbo" Manninen. 

"En voi mitenkään käsittää"

Tamminen korostaa, että kaikki pelasi ohjelman tuotannon kanssa moitteetta. Syystä tai toisesta tieto hänen satunnaisista poissaoloistaan ei kantautunut juontajille.

– Tunnen Tuomolan vuosien takaa. Siinä on veli, johon olen voinut luottaa ja jonka kanssa homma on toiminut aina hienosti. Niin toimi nytkin.

– En vaan voi mitenkään käsittää, miten julkisesti aletaan höpöttää jotain muuta, kuin mitä sovittu! Sanoin sitten tuotannolle, ettei mua enää tarvita. Simple as that.

Hän haluaakin lähettää seuraavanlaisia terveisiä:

– Jollet tiedä asioista, ota selvää sun bossilta. Ei se ole yhtään sen vaikeampaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Juhani Tamminen tykittää suunsa puhtaaksi, koska kokee tulleensa verisesti loukatuksi.
Juhani Tamminen tykittää suunsa puhtaaksi, koska kokee tulleensa verisesti loukatuksi.

”S***nan huutosakkityttö”

Juhani Tamminen, onko Janni kaikesta huolimatta mielestäsi pätevä koutsi ohjelmaan?

– Koutsi hän ei ole missään tapauksessa. Ainakin itselläni on koutsaamisesta aivan eri käsitykset, Tami huokaa.

– Olen koutsannut Sveitsin ja Ranskan maajoukkueita sekä Turun Palloseuraa. Koutsina olen aina ollut tiukka ja vaativa, se on selvä. Mutta jos tällaiset tyypit luulevat olevansa koutseja vain sillä, että huutelevat jälkikäteen sitä ja tätä, niin se ei ole mitään muuta kuin vain valmennettavien luottamuksen täydellinen pettäminen.

– Kaikki tietävät, että minä olen liideri, enkä mikään s****nan huutosakkityttö. Piste.

Seiska ei tavoittanut Janni Hussia kommentoimaan tapausta.

Suurin pudottaja keskiviikkoisin Nelosella klo 20:00.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »