Juhani Tamminen vei Seiskan mökilleen.

”Se lähti s***nan kovaa karkuun!” Kutsumaton vieras yllätti Juhani Tammisen mökillä – kiekkolegenda uhkasi poikittaisella mailalla!

15.10.2019 06:03

Kiekkolegenda Juhani Tammisen, 69, poikkeuksellinen mökkipaikka komeilee Turun Kakskerrassa rakkaissa lapsuudenmaisemissa.

– Olen ollut näillä vesillä koko elämäni. Edesmenneillä vanhemmillani oli paikka läheisessä Lammassaaressa, mutta kun heistä aika jätti ja siskoni viihtyi siellä, ostin oman mökkitontin, Tami selostaa.

Kaupat syntyivät vuonna 1979. Tuolloin, 40 vuotta sitten, 10 000 -neliöinen mökkitontti oli tosin huomattavasti erinäköinen kuin nykyään.

Lue myös: Suurin pudottaja -ohjelmasta lähtenyt Juhani Tamminen jatkaa Janni Hussin ja Aki Mannisen ryöpyttämistä: ”Heillä ei ollut valmentamisesta hevonpaskan hajua!”

Kaikkinensa Tamin mökkitontti käsittää peräti seitsemän rakennusta, joiden yhteenlaskettu neliömäärä on yli 200.

– Kaikille kolmelle lapselleni perheineen on omat mökit. Jokaiselle riittää siis tarvittaessa omaa rauhaa.

– Saareen rakentamisessa on omat haasteensa, koska tänne pitää kiikuttaa kaikki sementeistä ja tiilistä lähtien. Se on hiukan vaativampi yhtälö, mutta sanoisin, että kaikki on ollut sen arvoista.

Lue myös: Tätä asiaa Juhani Tamminen ei salli mökillään – ”Se on välittömästi 5+20 minuutin käytösrangaistus ja laiturilta mereen!”

Hirvelle poikkaria?

Tamilla on vielä yksi ässä hihassaan. Hän johdattaa vieraansa tonttinsa huipulle.

– Tämän paikan nerous on... No, se aukeaa teille kohta aika nopeasti, hän myhäilee kiivetessään portaita ylös.

Toden totta, kallion laelta avautuu henkeäsalpaavat näkymät Airistolle. Tami viittoo horisonttiin esitellessään paikkoja: ruotsinlaivat lipuvat tuolla, ja tuonne rantautui kerran hirvi.

– Se lähti aivan s***nan kovaa karkuun, kun uhkasin antaa sille poikittaista mailaa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!