fbqTami jyrisee jälleen! Suurin pudottaja -ohjelmasta ovet paukkuen poistunut Juhani Tamminen jatkaa Janni Hussin ja Aki Mannisen ryöpyttämistä: ”Heillä ei ollut valmentamisesta hevonpaskan hajua!” | Seiska
Uutiset
11.10.2019 07:51
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto ja Nelonen Media
Juhani Tamminen ryöpyttä Janni Hussia ja Aki Mannista.
Tami jyrisee jälleen! Suurin pudottaja -ohjelmasta ovet paukkuen poistunut Juhani Tamminen jatkaa Janni Hussin ja Aki Mannisen ryöpyttämistä: ”Heillä ei ollut valmentamisesta hevonpaskan hajua!”
Uutiset
11.10.2019 07:51
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto ja Nelonen Media

Kiekkolegenda Juhani Tamminen suivaantui pahemman kerran Nelosen Suurin pudottaja -ohjelman taannoisista tapahtumista. Tuoreessa muistissa on, miten aateloitu Jääkiekkoleijona nro 79 poistui ovet paukkuen kesken realitysarjan kuvausten - ja siitäkös syntyi suuri kohu.

Lue myös: Raivostunut Juhani Tamminen lähti ovet paukkuen Suurin pudottaja -ohjelmasta – ryöpyttää rajusti Janni Hussia: ”Minä olen liideri, pitäkää tunkkinne!”

Vaikka episodista on jo kulunut aikaa, Turussa ryöppyää yhä yli äyräiden. Värikkäistä mielipiteistään tunnettu Aurinkokuningas ei voi vieläkään sulattaa sitä, että hänen annettiin ymmärtää lähteneen lipettiin kesken kilpailun. Todellisuudessa Tamilla oli kuulemma lupa poistua tv-kuvauksista, koska elää kiireisen koulutusyrittäjän arkea.

– Koko keissi oli niin lapsellinen. Itselläni on sellainen inhimillinen periaate, etten aloita riitaa kenenkään kanssa. Mutta jos joku tulee iholle, annan samalla mitalla takaisin, Tamminen toteaa Seiskalle.

Lue myös: Janni Hussia ryöpyttänyt Juhani Tamminen Suurin pudottaja -kohusta: ”Jos joku tulee iholle, annan samalla mitalla takaisin!”

Juhani ja Janni nähtiin kumpikin Nelosen Suurin pudottaja -ohjelmassa, josta Tami lähti ovet paukkuen.
Juhani ja Janni nähtiin kumpikin Nelosen Suurin pudottaja -ohjelmassa, josta Tami lähti ovet paukkuen.

 

Lenitan käytöskurssille

Ja Tamihan antaa. Verbaalista poikittaista mailaa lähtee jokaiseen suuntaan. Erityisesti häntä sapettaa Suurin pudottaja -valmentaja Janni Hussi sekä hänen aisaparinsa Aki Manninen.

– Minusta on naurettavuuden huippu, että tuollaiset kukkopojat ja -tytöt tulevat iholle, vaikka totuus on se, ettei heillä ollut valmentamisesta hevonpaskan hajua, Tami lataa.

– Meitä oli siellä allekirjoittaneen ja Riitta Väisäsen kaltaisia kansallisia staroja. Näiden nuorten olisi pitänyt olla taitojensa puolesta lastentarhassa. Piste.

Lue myös: Juhani "Tami" Tamminen kohautti lyttäämällä ja tytöttelemällä Janni Hussia - muistatko vielä nämä "Aurinkokuninkaan" aiheuttamat kohut?

Mr. Tamminen, oletteko Jannin kanssa vielä väleissä?

– Ei meillä ole ollut välejä ennenkään, joten miksi olisi nytkään? Jos tuo on heidän tapansa kohdella ohjelman kilpailijoita, niin ehdottaisin, että menisivät vaikka Lenita Airiston käytöskurssille!