Mikko Leppilampi nosti jättiosingot.

Mikko Leppilampi nosti jättiosingot, Anni Hautala tuplasi tuloksensa – televisiojuontajat lypsävät firmoillaan mammonaa!

29.08.2018 08:40

Juontokorttien lukeminen näyttää olevan monelle satojentuhansien bisnes.

Lue lisää: Tuomas Enbuske on tv-juontajien palkkakuningas – sijoittaa rahansa osakkeisiin!

Lue lisää: Televisio teki Arman Alizadista miljonäärin – nostaa silti maltillisesti palkkaa!

Suorien lähetysten veteraani Mikko Leppilampi, 39, nähdään jälleen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman puikoissa. Sen lisäksi Mikko on näytellyt viime aikoina Keisari Aarnio -sarjassa ja juontanut Jahti-tv-visailua.

Lue myös: Tällainen on Mikko Leppilammen uusi rakas: klassisen kaunis Sofia on menestynyt kosmopoliitti – välittää luksusjahteja!

Mikko on pyörittänyt omaa ML Entertainment Oy:tään jo pitkään. Firman tilanteessa tapahtui yllättävä käänne parempaan viime vuonna. Putiikin voitto yli nelinkertaistui 223 000 euroon, ja liikevaihtokin oli kunnioitettavat 663 000 euroa. Yhtiöllä on voitonjakokelpoisia varoja 360 000 euroa, ja Mikko nosti firmastaan viime vuonna 141 000 euron osingot.

Heikki ei perusta sijoittamisesta!

Heikki Paasonen

Tv-uransa jo 17-vuotiaana aloittanut Heikki Paasonen, 35, viihtyi pitkään MTV3:n ohjelmissa mutta hyppäsi sittemmin Neloselle. Viime vuosina Heikki on juontanut esimerkiksi Gladiaattorit-sarjaa, omaa talkshow’ta ja The Voice of Finlandia, jossa hän korvasi salakuvauskohussa ryvettyneen Axl Smithin.

Lue myös: Heikki Paasonen sai sapiskaa Anniina-rakkaaltaan: torailivat Turun kadulla – kuva!

Heikki on johtanut myös useita vuosia omaa Paasosen putiikki -yritystään. Firma teki viime vuonna 173 000 euron liikevaihdon, josta jäi 38 000 euron voitto. Yhtiöllä on voitonjakokelpoisia varoja 170 000 euroa, eikä Heikki näytä perustavan sijoittamisesta. Hän nosti tilikauden päätteeksi 13 600 euron osingot.

Anni tuplasi tuloksensa!

Anni Hautala

Radion Aamulypsystä tutuksi tullut Anni Hautala, 36, on ottanut television vahvasti haltuun. Rempseä juontaja on luotsannut viime aikoina muun muassa Idols-, Kadonneen jäljillä- ja Kaikki vastaan 1 -sarjoja.

Lue myös: Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!

Tv-töiden myötä Anni on alkanut myös yrittää. Meibijees Oy kasvoi toisella tilikaudellaan huomattavasti. Firma ylsi peräti 113 000 euron voittoon 232 000 euron liikevaihdolla. Tulos lähes tuplaantui edellisestä vuodesta. Lukemalla Anni on yksi tämän hetken taloudellisesti menestyneimpiä tv:n tekijöitä.

Yrityksellä oli viime vuoden pääteeksi voitonjakokelpoisia varoja 173 000 euroa.

Heti sadantonnin potti!

Vappu Pimiä

Chat-juontajana uransa aloittanut Vappu Pimiä, 40, on keskittynyt viime vuosina enemmän ruoka-aiheisiin bisneksiinsä. Hän kuitenkin juontaa edelleen huippusuosittuja ohjelmia kuten Maajussille morsian ja Tanssii tähtien kanssa.

Lue myös: Ohhoh, millainen sisustus Vappu Pimiän uudessa kodissa on - seinä täynnä ikoneja! Katso kuvat!

Vappu perusti hiljattain nimeään englanniksi mukailevan Dark May Oy:n, joka teki heti 239 000 euron liikevaihdon. Voittoa ensimmäisellä tilikaudella kertyi peräti 118 000 euroa. Vappu ei vielä ensimmäisen tilikauden jälkeen nostanut yhtiöstä osinkoja tai sijoittanut rahoja mihinkään.

Yli 250 000 euron varat!

Jaajo Linnonmaa

Suomen suosituin radioääni Jaajo Linnonmaa, 40, on laajentanut repertuaariaan elävän kuvan kentille. Hän on paitsi näytellyt yleisön rakastamissa Luokkakokous-elokuvissa, myös juontanut maailman suosituinta tv-visailua Haluatko miljonääriksi? jo usean vuoden.

Lue myös: Suoranainen julkkisvyöry! Vauhdikkaassa juhlakunnossa ollut Jaajo Linnonmaa ja monet muut tutut kasvot viihtyivät Kimi Räikkösen villeissä karaokebileissä – hauskat kuvat kosteasta illasta!

Jaajo on myös yrittäjänä monessa mukana. Hänen henkilökohtaiset juontotyönsä laskutetaan Jaajo Oy:n kautta. Viime vuonna firma pyöräytti 141 000 euron liikevaihdon, josta jäi voittoa 60 000 euroa. Yhtiöllä on 259 000 euroa voitonjakokelpoisia varoja.

Mariakin alkoi yrittää!

Maria Veitola

Talk show -juontajana parhaiten tunnettu Maria Veitola, 45, on kerännyt viime vuosina kiitosta erityisesti Kultainen Venla -palkitusta Yökylässä-sarjastaan. Tyyli-ikoni on kirjoittanut hiljattain myös sukunimeään kantavan elämäkertakirjan, joka on osoittautunut myyntimenestykseksi.

Lue myös: Maria Veitola avautuu vaikeasta kesästään - itkua, ahdistusta ja paniikkihäiriöitä: "Mulla on kamala kuolemanpelko ja elämän rajallisuuden tuska"

Ei ihme, että juontaja on perustanut eri bisneksilleen oman yrityksen. Korskeasti nimetty Maria Veitola Enterprises Oy teki heti ensimmäisellä tilikaudellaan peräti 191 000 euron liikevaihdon ja 86 000 euroa voittoa.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!