fbq
Uutiset
17.08.2018 07:13
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Juhamatti Nieminen
Minttu Räikkönen ja Anni Hautala
Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!
Uutiset
17.08.2018 07:13
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Juhamatti Nieminen

Torstaina ilmestynyt tuorein Seiska sisältää yksityiskohtaisen selostuksen Kimi ja Minttu Räikkösen railakkaasta hääpäivän vietosta Helsingissä. Herra ja rouva Räikkönen saivat toisensa kaksi vuotta sitten romanttisessa, 1200-luvulla rakennetussa italialaisluostarissa, mutta tällä kertaa merkkipäivää vietettiin huomattavasti kansanomaisemmassa miljöössä - nimittäin kursailemattomassa karaokebaarissa.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkösellä kostea hääpäivä Helsingissä – ryyppäsivät 12 tuntia karaokessa!

Juhlapari seurueineen vietti lähes koko illan ravintola Walliksen yläparvella, jonne ei ollut ulkopuolisilla mitään asiaa. Toisinaan Kimi ja Minttu olivat kuitenkin pakotettuja piipahtamaan vessassa, ja silloin he laskeutuivat hetkeksi rahvaan pariin alakerrassa sijainneiden saniteettitilojen vuoksi.

Kello kahdelta yöllä koko baari repesi suosionosoituksiin, kun Minttu yllättäen poistui parvelta alakertaan tykittämään JVG:tä. Seuranaan esiintymislavalla hänellä oli radiojuontaja ja tv-kasvo Anni Hautala, joka niin ikään tunnelmoi varsin vauhdikkaasti Tarkenee -biisin tahtiin.

Seiskan kuuman kostealta tanssilattialta kuvaama video näyttää vastustamattomasti, kuinka hauskaa Mintulla ja Annilla laulaessaan oli. Juomat olivat vähällä läikkyä, mutta ilo oli aidosti ylimmillään, kun kaunottaret panivat parastaan mikrofonin varressa.

LUE MYÖS: Uutuuskirja: Näin Kimi Räikkönen ja Minttu-vaimo tapasivat, suhde pelasti Kimin syöksykierteeltä: ystävät olivat jo huolissaan – myös pettäminen loppui!

Lue lisää Kimin ja Mintun kosteista karaokebileistä tuoreimmasta Seiskasta!

LUE MYÖS: Kimiä ja Minttua suojellaan Helsingissä kuin kuninkaallisia - turvamiehinä todellisia gorilloja! Katso kuvat!