fbq
Uutiset
20.08.2018 14:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Vappu Pimiä
Ohhoh, millainen sisustus Vappu Pimiän uudessa kodissa on - seinä täynnä ikoneja! Katso kuvat!
Uutiset
20.08.2018 14:45
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Seiska uutisoi heinäkuussa juontaja Vappu Pimiän, 40, ja yritysjohtaja Teemu Huuhtasen, 46, ensimmäisen yhteisen omistusasunnon remontin olevan vihdoin ohi.

LUE LISÄÄ: REMONTTI VALMISTUI - VAPPU PIMIÄ MUUTTI 859 000 EURON ÖKYASUNTOONSA!

Pariskunta bongattiin tuolloin Helsingin Ullanlinnasta kantamassa tavaroitaan vanhasta asunnosta uuteen.

Neljän kuukauden remontti on takana ja meidän koti on (vihdoin) valmis! Ig storyn puolella onkin ollut vaiheita esillä moneen otteeseen ja olen saanut paljon kysymyksiä liittyen materiaaleihin ja mistä mikäkin on. Tässä remontin laajuudesta esimerkkinä kylppäri, joka kasvoi (perherauhan säilyttämiseksi) parilla neliöllä, Vappu esitteli kylppäriremontin lopputulosta viime viikolla Instagram-profiilissaan (kuvan nuolia klikkaamalla näet remontin eri vaiheet).

Lue myös: Vappu Pimiä alkoi heti remontoida uutta luksuskotiaan – valjasti tv-kasvot töihin!

Nyt myös tavarat ovat löytäneet paikkansa.

Tänään olen kiitollinen tosi monesta asiasta: siitä, että meidän ihana koti on nyt täysin valmis ja jokainen tavara on paikoillaan. Sit 10 vuoden pesutuvassa ravaamisen jälkeen, olen suht liekeissä kodinhoitohuoneesta ja sen pesutornista, joten pyykkien viikkaminen pienissä erissä tuntuu luksukselta! Kaikenkukkuraksi mulla alkoi just viikon loma, jonka aikana en ajatellut laittaa rikkaa ristiin. Että mulla kulkee ihan all right, Vappu hehkutti perjantaina (17.8.) tehdyssä postauksessaan.

Insta Storyn puolella Vappu paljasti esitelleensä vasta valmistuneen lukaalin eräälle kotimaiselle sisustuslehdelle. Kuvasta voi päätellä, että kodissa on harmaiden tekstiilien lisäksi myös todellisia väripilkkuja, kuten makuuhuoneen vihreä tapetti, ja myös persoonallista taidetta, kuten vanhoja ikoneja.

KATSO MYÖS: 

MITÄ IHMETTÄ?! PITÄÄKÖ VAPPU PIMIÄ KOTINSA SEINÄLLÄ OMAA KUVAA? KATSO!

PAPARAZZI ISKI! VAPPU PIMIÄ MUUTTI ÖKYKOTIINSA - MYSTINEN PATSAS AIHEUTTI PÄÄNVAIVAA MUUTTOMIEHILLE!

Vapun ja Teemun uusi asunto on 114-neliöinen, ja pari maksoi siitä ennen remonttia 859 000 euroa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »