fbq
Uutiset
22.08.2018 07:17
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timi Korhonen, Kristian Wallin, Eetu Ampuja ja Juhamatti Nieminen
Jaajo Linnonmaa ilmestyi Kimi Räikkösen bileisiin.l
Suoranainen julkkisvyöry! Vauhdikkaassa juhlakunnossa ollut Jaajo Linnonmaa ja monet muut tutut kasvot viihtyivät Kimi Räikkösen villeissä karaokebileissä – hauskat kuvat kosteasta illasta!
Uutiset
22.08.2018 07:17
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timi Korhonen, Kristian Wallin, Eetu Ampuja ja Juhamatti Nieminen

F1-tähti ja Ferrari-kuski Kimi Räikkösen kaasujalka on tunnetusti raskas, mutta raskaat ovat myös huvit. Viimeisin todiste tästä saatiin toissa viikon tiistaina, kun Kimi ja Minttu Räikkönen juhlivat hääpäiväänsä Helsingissä.

Kuten hyvin tiedetään, pariskunta avioitui kaksi vuotta sitten romanttisessa italialaisluostarissa. Tällä kertaa merkkipäivän juhlapaikaksi oli kuitenkin valikoitunut kotimainen karaokebaari, jossa ilo oli ylimmillään aamuyöhän asti.

Lue myös: Minttu ja Kimi Räikkösellä kostea hääpäivä Helsingissä – ryyppäsivät yli 12 tuntia karaokessa!

Kimin tiedetään rauhoittuneen villeimmistä vuosistaan, mutta viime viikkoisen hääpäivänsä kunniaksi hän päätti repäistä kunnolla.
Kimin tiedetään rauhoittuneen villeimmistä vuosistaan, mutta hiljattaisen hääpäivänsä kunniaksi hän päätti repäistä kunnolla.

 

Seiska seurasi paikan päällä ravintola Wallisissa, miten Kimin ja Mintun juhlat äityivät yön pikkutunneille saakka jatkuneeksi biletykseksi.

Lue myös: Kimi Räikkönen Minttu-vaimolle kesken riehakkaan juhlinnan: ”Voi v***u sä oot kaunis!”

Pariskunta oli selvästi päättänyt pitää kunnolla hauskaa, sillä Kimi ja Minttu olivat saapuneet Wallisiin jo puoli viideltä iltapäivällä. Seiskan saapuessa paikalle hieman ennen iltayhdeksää pidot sen kuin paranivat paranemistaan.

Mitä pidemmälle ilta eteni, sitä villimmäksi meno yltyi. Kimi vaati yleisöltä lähes jokaisen laulamansa biisin jälkeen taputuksia tai ”muuten lentää pihalle”.
Mitä pidemmälle ilta eteni, sitä villimmäksi meno yltyi. Kimi vaati yleisöltä lähes jokaisen laulamansa biisin jälkeen taputuksia tai ”muuten lentää pihalle”.

 

Vaikka tunnelma oli jo valmiiksi katossa, puoli kahdelta yöllä tunnelma sähköistyi entisestään, kun liuta Nelosen kanavakasvoja purjehti baariin.

The Voice of Finlandin tähtivalmentaja Toni Wirtanen ja laulajavaimonsa Jannika B tyytyivät juontaja Heikki Paasosen ja tv-kokki Jyrki Sukulan kanssa alakerran baaritiskin antimiin, kun taasen Haluatko miljonääriksi? -juontaja Jaajo Linnonmaa ja Kaikki vastaan 1  -juontajakollega Anni Hautala viihtyivät pääosin yläkerran vip-tiloissa.

Hillitysti juhlineet Toni Wirtanen ja Jannika B käyttäytyivät esimerkillisesti kuuman kosteassa karaokemiljöössä.
Hillitysti juhlineet Toni Wirtanen ja Jannika B käyttäytyivät esimerkillisesti kuuman kosteassa karaokemiljöössä.

 

Illan aikana useampi kansalainen koitti onneaan ja yritti päästä piipahtamaan vipissä - ilmeisesti Kimin tavatakseen. Vakavakasvoinen turvamies piti kuitenkin huolen siitä, ettei sentään ihan joka iikka päässyt eksymään formulatähden juttusille.

Lue myös: Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!

Sen sijaan Jaajo suorastaan harppoi portaat ylös Kimin pakeille. Äkkiseltään vaikuttikin siltä, että herra Linnonmaa ja Mr. Räikkönen olisivat tunteneet toisensa pidemmältä ajalta, sillä herrat näyttivät tulevan erinomaisesti juttuun keskenään. Annikin näytti ja kuului laulavan Mintun kanssa samaisella parvella.

Myöhemmin Kimi myös seurasi Jaajoa, kun herrasmiehet horjuivat yömyöhään vip-portaat alas rahvaan pariin. Jäämiestä näkyi huvittavan Jaajon jutut, sillä radiotyöläisen suu kävi tuttuun tyyliin tiiviiseen tahtiin.

Voi sitä naurunremakkaa! Kimi seurasi juhlakunnossa ollutta Jaajoa portaita vipparvelta karaokebaarin alakertaan.
Voi sitä naurunremakkaa! Kimi seurasi juhlatuulella ollutta Jaajoa portaita vip-parvelta karaokekuppilan alakertaan.