Maria Nordin puolustaa rajuin sanakääntein televisiossa nöyryytettyä Sara Sieppiä: Maria Veitola ajoi minutkin ansaan!

Telkkari | 06.09.2018 18:54

Entisen Miss Suomen Sara Siepin, 27, vierailu viime viikon torstaina esitetyssä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman avausjaksossa aiheutti valtavan mediakohun.

Kohu sai alkunsa, kun Sara avautui lähetyksen jälkeen Idealistan blogissaan tv-vierailun aiheuttamista ristiriitaisista tuntemuksistaan.

Hän koki Maria Veitolan asettaneen hänelle jonkinlaisen ansan, koska lähetyksessä puhuttiin kaikesta muusta kuin mitä oli etukäteen sovittu.

Lue myös: Maria Veitolan tiukat kysymykset Sara Siepille EVS:n suorassa lähetyksessä suututtivat katsojat - juontaja puolustelee itseään somessa: ”En ymmärrä ollenkaan”

Minut ajettiin ansaan

Useat julkkisnaiset ovat kritisoineet rajusti Marian tapaa kohdella haastateltaviaan.

Veitola on avoimesti kertonut pahasta olostaan. Mun mielestä se näkyy ja tuntuu hänen työssään. Itselläni ihan sama kokemus Veitolan haastateltavana kuin Siepillä, Maria Nordin avautuu Facebookissa.

Lue myös: Sara Sieppi avautuu blogissaan EVS-haastattelustaan - väittää Maria Veitolan pettäneen hänet: "Kun suora lähetys alkoi, Marian suhtautuminen muuttui"

Seiskan tavoittama Maria  Nordin on vieraillut miehensä Reinon kanssa kaimansa keskusteluohjelmassa, ja hän osallistui viime keväänä MTV3-kanavalla esitettyyn Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaan perheensä kanssa.

– Sara kiteytti aika hyvin tuntemukseni. Veitola on ajanut minut samalla tavalla ansaan, Maria kertoo Seiskalle.

Lue myös: Sara Siepille pysäyttävä suru-uutinen heti Maria Veitola -haastattelukohun jälkeen: ”Elämä osaa olla välillä tosi haurasta” 

Sara Sieppi vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa viime viikon torstaina.
Sara Sieppi vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa viime viikon torstaina. Ruutukaappaus: MTV3

 

"Sokea itselleen"

Myös kirjailija Katariina Souri ja juontaja Kristiina Komulainen ovat sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kirjoituksissa ihmeissään Marian haastattelutyylistä.

Ihan yleisellä tasolla: oma kokemukseni elämässä on se, että on olemassa ihmisryhmä, joka naamioi vittuilun sydämin ja hymiöin. Olen myös havainnut, että tällaiset ihmiset ovat usein myös sokeita itselleen, Kristiina ottaa kantaa kohuun.

Hyvän toimittajan ei tarvitse sortua sellaiseen. Marian tyyli on aikansa elänyt, se kuului sinne 80- ja 90-luvuille, Katariina puolestaan kirjoittaa.

Katariina ei halunnut kommentoida, millaisia kokemuksia hänellä on Veitolasta.

Lue myös: Jasmin Mäntylä avasi sanaisen arkkunsa - suorat sanat Maria Veitolan kohuun: Uhriutuminen on ihmeen yleistä nykyään!

Ei menisi vieraaksi

Kirjailija Katri Manninen vertasi Facebook-sivuillaan Veitolaa nettikiusaajaan.

En tiedä, olisiko Sara mennyt studioon, jos olisi ymmärtänyt, että tämä on ohjelman/Veitolan konsepti. Mä en menisi, Katri kirjoitti.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!