Sara Sieppi avautuu blogissaan EVS-haastattelustaan - väittää Maria Veitolan pettäneen hänet: "Kun suora lähetys alkoi, Marian suhtautuminen muuttui"

Uutiset | 31.08.2018 11:26

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman eilinen (30.8.) Sara Sieppi -haastattelu aiheutti laajan keskustelun sosiaalisessa mediassa. 

Moni katsoja oli sitä mieltä, että Maria Veitola käyttäytyi haastattelutilaisuudessa ivallisesti Onnenpyörä-ohjelmassa kirjaimia kääntävää Saraa kohtaan.

Lue lisää: MARIA VEITOLAN TIUKAT KYSYMYKSET SARA SIEPILLE EVS:N SUORASSA LÄHETYKSESSÄ SUUTUTTIVAT KATSOJAT - JUONTAJA PUOLUSTELEE ITSEÄÄN SOMESSA: ”EN YMMÄRRÄ OLLENKAAN”

Maria itse kommentoi Twitterissä, ettei näe toimintatavassaan mitään vikaan.

-  En ymmärrärrä ollenkaan mistä ”piilotetusta ivasta” puhut. Avaatko vähän ajatustasi tai tapaasi katsoa kahden naisen välistä keskustelua, hän kommentoi katsojan antamaan palautteeseen.

Myös sarjan toinen juontaja Tuomas Enbuske osallistui keskusteluun Twitterissä ja kommentoi, ettei hän nähnyt Marian haastattelutavassa mitään ivallista. Kaiken kukkuraksi Tuomas kirjoitti, ettei Sarakaan, hänen ymmärryksenä mukaan. 

"Millään, mitä olimme bossladyn kanssa sopineet, ei enää ollut mitään merkitystä"

Nyt Sara avautuu eilisestä haastattelussa Idealistan blogissaan. EVS-haastattelu-nimisessä kirjoituksessä hän todistaa Tuomaksen kommentin vääräksi. 

Sara kertoo, että hän oli keskustellut Marian kanssa puhelimessa jo ennen haastattelua.  Saran mukaan hänen fiiliksensä oli odottava ja innostunut. Vielä ennen ohjelman alkamista, tunnelma takahuoneessa oli ollut mukava ja kunnioittava. Kaikki edellä mainittu hävisi kuitenkin kuin tuhka tuuleen saman tien, kun suora lähetys alkoi. 

En halua mennä sen enempää yksityiskohtiin, mutta sanotaan näin, että millään, mitä olimme bossladyn kanssa sopineet, ei enää ollut mitään merkitystä. Kysymykset, jotka olimme käyneet etukäteen läpi, väistivät provosoivempien tieltä.

Viesteissä, puheluissa ja takahuoneen läpikäynneissä Marian sävy oli todella kunnioittava. Hän vaikutti vilpittömästi siltä, että haluaa tietää, mitä se vaatii, kun henkilöllä on toistasataa tuhatta seuraajaa ja jokainen päivitys vaikuttaa siihen, mitä seuraajat ajattelevat päivittäjästä.

Välittömästi, kun suora lähetys alkoi, Marian suhtautuminen muuttui. Sovitut kysymykset jäivät ja tilalle tuli lähinnä kaula-aukkooni ja laukkuihini liittyviä kysymyksiä.

Saran blogipostauksesta ei jää epäselväksi, että nainen on pettynyt eilisen haastattelun kulkuun. 

Luulin, ilmeisen naiivisti, että keskusteltaisiin vakavasti molemmat toista kunnioittaen. Hämmennyin ja jäädyin. Ehkä myös vähän ihmettelin, mitä mä ylipäätään tein siellä edes sitten vieraana.
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!