Maria Veitolan tiukat kysymykset Sara Siepille EVS:n suorassa lähetyksessä suututtivat katsojat - juontaja puolustelee itseään somessa: ”En ymmärrä ollenkaan”

Uutiset | 31.08.2018 10:59

Miss Suomi, malli, televisiokasvo. Näin Maria Veitola esitteli Sara Siepin eilisessä (30.8.) Embuske, Veitola, Salminen -talk shown uuden kauden ensimmäisessä lähetyksessä. 

Lue lisää: Megapaljastus! Tämän takia Roope Salminen jää pois EVS:n ensimmäisistä lähetyksistä: salaiset kuvaukset Meksikossa, luotsaa jättimäistä tv-sarjaa - tästä on kyse!

Saran sosiaalisen median julkaisujen perusteella Onnenpyörä-tytön elämä on lähestulkoon silkkaa luksusta. Olalla heiluvat tyyriit merkkilaukut ja matkustelua harrastetaan useamman kerran vuodessa. Eilisessä haastatteluissaan Maria Veitola tivasikin Saralta vastauksia siihen, millä hän itsensä elättää?

Maria: Miten sä selität tän kaiken, mistä sun rahat tulee ja mihin ne menee? Ihan pieni kysymys.

- Toiminimeen liittyvät maksut ovat arvonlisäveromaksuja, joita olen maksanut vähemmän kuin olisi pitänyt maksaa. Nyt maksan niitä takaisin, joka on ihan normaalia. Se on ihmisten vähän vaikea ymmärtää, että olen perustanut yritykseni 19-vuotiaana missivuoteni jälkeen. Silloin minulla ei ollut mitään tietoa mistään, minun piti googlata, miten teen asiakkaalle laskun, sillä keikkaa alkoi tulemaan, mutta en tiennyt miten laskutan niistä. Tässä ollaan vuosi kerrallaan opittu ihan hirveän paljon ja ehkä piakkoin jossain vaiheessa opin tämän kaiken, Sara totesi Marialle.

Maria: "En ymmärrä ollenkaan"

Marian haastattelutapa on saanut kovaa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Katsojien mielestä Maria muun muassa ivaili Saran kustannuksella jatkuvalla syötöllä. Maria itse ei näe puhetavassaan mitään vikaa. 

Hän kuitenkin vastasi saamaansa kritiikkiin.

Maria: En ymmärrärrä ollenkaan mistä ”piilotetusta ivasta” puhut. Avaatko vähän ajatustasi tai tapaasi katsoa kahden naisen välistä keskustelua?

Katsoja: Jotenkin tuli vaikutelma että itselle olisi jäänyt paha mieli Sarana, lähinnä painotuksesta, kuten usein hänen haastatteluissaan, mitään tekemättömyydestä, veloista sun muusta kevyestä elämästä. Tuore näkökulma kauniista, nuoresta bloggarista olisi ehkä ollut tervetullut.

Maria: Musta se on kiinnostava pointti, että hänen työnsä näyttäytyy monelle ”ei minkään tekemisenä” vaikka bloggaaminen ja some on usein täyspäiväistä ammattilaistyötä. Siksi yritin siitä kysyä, mistä rahat elämään tulee.

Katsoja: Ehkä sitten toisenlainen alleviivaaminen olisi ollut tarpeen. Juuri koska suuret joukot ihmisiä luulee että esim Instaposeilu on vain jotain itserakkaiden typyjen ajankulua eikä perheelle elantoa tuovaa bisnestä, siinä missä mikä tahansa vanhan kansan kukkakaupan pitäminen.

Katsoja: Toisin sanoen yritän sanoa että olisin suonut että sinä kaikista olisit tehnyt haastattelun siitä kulmasta että Sara tekee hyvää bisnestä, ihan faktana, eikä niinkään äimistelynä siitä että ”mitä ihmettä sinä taas teetkään” Koska ihan varmasti tiedät.

Maria: Mä en tiedä faktana mitään Saran bisnesten laadusta. Yritin kysellä siitä, keskustelupalstoja apinoiden ja ironian keinoin, harmi ettei tämä välittynyt sulle. Ei muuta kuin ensi kertaan, se on taas mahis olla parempi toimittaja!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!