Sara Siepille pysäyttävä suru-uutinen heti Maria Veitola -haastattelukohun jälkeen: ”Elämä osaa olla välillä tosi haurasta”

Uutiset | 05.09.2018 09:41

Enbuske, Veitola & Salminen -keskusteluohjelman uuden tuotantokauden ensimmäinen jakso nosti viime viikon torstain suuria tunteita niin televisiokatsojissa kuin sosiaalisen median käyttäjissäkin.

Keskustelu nousi erityisesti Maria Veitolan tiukkasävyisestä haastattelusta Sara Siepin kanssa. Monen mielestä Maria ivaili Saralle useaan otteeseen ja käyttäytyi koko haastattelun ajan ylenkatsovasti Onnenpyörä-tyttöä kohtaan. 

Lue lisää: Maria Veitolan tiukat kysymykset Sara Siepille EVS:n suorassa lähetyksessä suututtivat katsojat - juontaja puolustelee itseään somessa: ”En ymmärrä ollenkaan”

"Tarttukaa puhelimeen"

Päivä ohjelman jälkeen Sara avautui tilanteesta Idealistan blogissaan. Siellä hän kertoi, että Maria ei ollut pysynyt haastattelussa niillä uomilla, mistä he olivat alun perin sopineet. Maria kumosi nämä väitteet puolestaan omilla sosiaalisen median tileillään.

Lue myös: Sara Sieppi avautuu blogissaan EVS-haastattelustaan - väittää Maria Veitolan pettäneen hänet: "Kun suora lähetys alkoi, Marian suhtautuminen muuttui"

Tänään keskiviikkona Sara avasi ajatuksiaan jälleen bloginsa puolella. Hän kertoo, ettei hänen koetteleva viikkona päättynyt Maria Veitolan haastatteluun. 

- Viikonloppuna sain surullisia uutisia koskien lähisukulaisiani, joten ajatukset ovat pyörineet heidän jaksamisessaan. Se pysäytti minut taas ajattelemaan ja pohtimaan, mikä tässä elämässä onkaan tärkeintä. Elämä osaa olla välillä tosi haurasta. Pitäkää läheisistä ihmisistä kiinni. Jos välimatkaa on liikaa, tarttukaa siihen puhelimeen ja kysykää kuulumiset. Joskus niiden kuulumisten kysyminen voi olla liian myöhäistä, Sara kirjoittaa

Lue myös: Jasmin Mäntylä avasi sanaisen arkkunsa - suorat sanat Maria Veitolan kohuun: Uhriutuminen on ihmeen yleistä nykyään!

Sara kertoo blogissaan myös, ettei enää aio kommentoida haastattelukohua julkisesti.

Jokainen kommentti koskien aikaisempaa blogipostaustani ei ole vielä julkisena, mutta käyn niitä vähitellen läpi. Haluan kiittää teitä kaikkia lukemattomista viesteistä. Niitä on tullut satoja. Kiitos.

- Minulla ei ole sen enempää sanottavaa enää kyseiseen asiaan, enkä ole sitä oman blogipostaukseni jälkeen kommentoinutkaan enää missään lukuisista median yhteydenotoista huolimatta. Minulla elämä jatkuu.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!