fbq
Kotimaa
09.05.2022 10:33
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Martina Aitolehti
Yhteinen lemmenloma! Martina Aitolehti ja tanskalainen Jesper-rakas kuhertelevat upeissa maisemissa - katso!
Kotimaa
09.05.2022 10:33
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, on karannut pois Suomesta huomattavasti paisteisempiin maisemiin.

Martina näyttäytyi lauantai-iltana (7.5.) Venla-gaalan punaisella matolla, mutta viiletti lähes heti näyttäydyttyään yllättäen pois paikalta.

- Lähden heti tämän punaisen maton jälkeen suorinta tietä lapseni luo kotiin. Lähden aikaisin huomenaamulla Mallorcalle treenaamaan, hän kertoi Seiskalle.

Lue myös: Kaikkien aikojen nopein näyttäytyminen? Toista iltaa putkeen juhliva Martina Aitolehti painoi iltapuvussaan ulos Suomen kansallisoopperasta

Martina suuntasikin Espanjan aurinkoon eilen (8.5.) pyöräilytarvikkeet pakattuna.

Hän julkaisi eilen Instagram-sivullaan upean maisemakuvan, jonka etualalla näkyy Etelä-Euroopalle tyypillisiä valkoisia taloja, ja kaukaisuudessa siintävät sinertävät vuoret.

- Olen niin valmis uusiin pyöräilyseikkailuihin, Martina kirjoittaa kuvan alle vapaasti suomennettuna.

Kaunottaren ei ole tarvinnut loikata matkaan ypöyksin.

Lue myös: Hannu Pikkarainen julkaisi mystisen päivityksen Martinan rakkaus-uutisen jälkeen: "Aikamoista..."

Martinan tanskalainen julkkisyrittäjäkulta Jesper Backer on julkaissut Instagramin vuorokauden näkyvissä tarinoissaan lähes täysin identtisen valokuvan Martinan maisemaotoksen kanssa. Jesperin tarinoissa näkyy lisäksi nautiskelua uima-altaalla kahvikupposen kanssa. Sama pulikointipaikka vilahtaa myös Martinan tarinoissa eri kuvakulmasta.

Lue myös: Martina Aitolehti kyläili romanttisesti tanskalaisjulkkis Jesperin kotona – kuva kämpästä ja ex-vaimosta!

Martina ja Jesper ovat pitäneet suhteensa visusti piilossa julkisuudesta, mutta pariskunnan yhtenevät somepäivitykset ja sydänkommentit toistensa kuviin puhuvat puolestaan. Vappuna kaksikko päivitteli puuhiaan Jesperin kotimaasta, Tanskasta.

- Martinan ja Jesperin viikonlopun viettoon kuului myös romanttisen oloista yhdessäoloa Tanskan kauniilla maaseudulla. Jasper esitteli Martinalle kotimaansa parhaita puolia, Seiskalle supistiin.

Lue myös: ”Upeaa kultaseni” Tällaiset välit on Martina Aitolehdellä ja Jesper Backerilla

Martina ja kohukulta, ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen vaikuttavat jatkaneen lopullisesti eri suuntiin. Vuoristoradan lailla pomppinut on-off-rakkaus sai sinettinsä tammikuussa, kun Martina ilmoitti julkisesti parin eronneen. Heidät bongattiin vielä maaliskuussa yhdessä, mutta tanskalaiskulta vaikuttaa vieneen hyvinvointiekspertin huomion tältä erää.

Lue myös: Eronnut kohupari Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen herättivät kummastusta – kuva!

 Arkistovideo: Martina Aitolehden ja tanskalaisen Jesperin suhdesutinat