fbq
Kotimaa
01.05.2022 15:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: MIKAEL RIECK, CLAUS POULSEN JA SEISKAN ARKISTO
Martina ja Jesper
Martina Aitolehti kyläili romanttisesti tanskalaisjulkkis Jesperin kotona – kuva kämpästä ja ex-vaimosta!
Kotimaa
01.05.2022 15:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: MIKAEL RIECK, CLAUS POULSEN JA SEISKAN ARKISTO

Seiskan saamien tietojen mukaan hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on poistunut sinkkumarkkinoilta. Kaunotar on alkanut tapailla tanskalaista julkkisyrittäjää Jesper Backeria. He viettivät viime viikonlopun lemmekkäissä merkeissä Kööpenhaminassa.

– Martinan ja Jesperin viikonlopun viettoon kuului myös romanttisen oloista yhdessäoloa Tanskan kauniilla maaseudulla. Jasper esitteli Martinalle kotimaansa parhaita puolia, Seiskalle kerrotaan.

Pari on pitänyt orastavan suhteensa visusti piilossa, mutta tarkkasilmäiset someseuraajat havaitsivat, että kaksikon viikonloppuun kuului muun muassa mökkeilyä. Kyyhkyläiset ottivat lauantaiaamun vastaan takan loimun ääressä, mistä molemmat julkaisivat kuvan Instagramissa.

jesper talo
Jesper asuu Kööpenhaminassa. Martinakin on jo vieraillut modernissa kerrostalossa.

Lue myös: ”Upeaa kultaseni” Tällaiset välit on Martina Aitolehdellä ja Jesper Backerilla

Jesper on Martinan tavoin julkisuuden henkilö. Hän oli lähes kymmenen vuotta yhdessä radiojuontaja Le Gammentoftin kanssa, joka on hyvin tunnettu seurapiirikasvo Tanskassa.

Parin suhteiden vaiheita seurattiin tiiviisti vuosien saatossa paikallisessa viihdemediassa, kunnes he päätyivät hakemaan avioeroa vuonna 2019. Heillä on kaksi alakouluikäistä tytärtä.

Lue myös: "Ärsyttävin asia äidissä on..." Martina Aitolehden tyttäret avoimina - paljastavat totuuksia äidistään

jesper ja ex
Jesper on tuttu kasvo tanskalaisissa viihdelehdissä, sillä hän oli lähes vuosikymmenen naimisissa radiojuontajajulkkis Le Gammeltoftin kanssa.

Iholla: Martina muistelee ex-rakastaan

Tilaa Seiskan uutiskirje! »