fbq
Kotimaa
27.03.2022 09:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Eronnut kohupari Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen herättivät kummastusta – kuva!
Kotimaa
27.03.2022 09:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Martina Aitolehden, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkaraisen, 38, vuoristoratamainen kohusuhde vaikutti saaneen lopullisen päätöksensä, kun Martina julisti tammikuun lopulla Me Naiset -lehdessä eronneensa ex-kiekkoilijasta. Sen jälkeen yleinen käsitys on ollut, että kaksikko kulkee eri teitä.

Niinpä tyrmistys olikin melkoinen, kun Martina ja Hannu bongattiin lauantaina jälleen julkisesti yhdessä aivan kuin eroa ei olisi koskaan tapahtunutkaan.

– Martina ja Hannu valitsivat Fennada-hotellin Puhti-ravintolan kiireisimpään lounasaikaan ja nappasivat kaiken lisäksi koko paikan näkyvimmän ruokapöydän. Eivät siis todellakaan ujostelleet yhdessäoloaan, Vierumäeltä juorutaan Seiskalle.

Lue myös: Martina Aitolehti vahvisti eron Hannu Pikkaraisesta Me Naisille: ”Jos jokin asia ei tunnu oikealta, minulla on suorastaan velvollisuus sanoa stop”

Muonaa upposi

Seiskan silminnäkijän mukaan Martina ja Hannu viettivät ravintolassa hyvän tovin nauttien runsaan lounasbuffetin antimista. Erityisesti porsaan uunifilee, kirjolohipyörykät ja punajuurikasvisgratiini näyttivät maistuneen kohukaksikolle.

– Martina muun muassa käveli ylväästi koko täpötäyden ruokasalin läpi juomapisteelle eikä yrittänyt mitenkään piilotella olevansa Hannun seurassa. Ruokakin maistui ilmeisen hyvin, sillä Hank kävi myös santsaamassa, naapuripöydästä naurahdetaan.

– He tankkasivat siihen malliin, että saattoivat monien muiden tavoin olleen urheilemassa urheiluopistolla ja läheisillä hiihtoladuilla.

Lue myös: Yhteinen viikonloppu Martina Aitolehden kanssa – harhauttiko Hannu Pikkarainen someseuraajiaan?

Jo kahdesti eronneet Martina Aitolehti ja Hannu ”Hank” Pikkarainen näyttäytyivät julkisesti yhdessä Vierumäellä. Kaksikko aterioi muina henkilöinä täpötäydessä lounasravintolassa.
Jo kahdesti eronneet Martina Aitolehti ja Hannu ”Hank” Pikkarainen näyttäytyivät julkisesti yhdessä Vierumäellä. Kaksikko aterioi muina henkilöinä täpötäydessä lounasravintolassa.

Täynnä kohukäänteitä

Seiska paljasti Martinan ja Hannun sutinat vajaa vuosi sitten huhtikuussa. Jo syyskuussa salamasuhde koki musertavan iskun, kun Martina jätti Hannun Seiskan uutisoitua tämän saamasta raiskaussyytteestä.

Lempi leimahti pian uudelleen, ja jo lokakuussa kohukaksikko nähtiin Lahdessa lastaamassa kaljaa ostoskärryihin. Tuolloinkin heidän tiensä vei Vierumäelle, josta vaikuttaneekin muodostuneen parille ilmeisen mieluinen ajanviettopaikka.

Alkutalven aikana rakkauteen alkoi ilmestyä uusia ryppyjä. Tulehtunut tilanne eskaloitui jouluna, jota pariskunta päätyi viettämään eri osoitteisiin. Lopullinen sinetti suhteelle vaikutti koittavan tammikuussa Martinan julistettua olevansa jälleen sinkku.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »