fbq
Kotimaa
07.05.2022 21:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin
Martina Aitolehti.
Kaikkien aikojen nopein näyttäytyminen? Toista iltaa putkeen juhliva Martina Aitolehti painoi iltapuvussaan ulos Suomen kansallisoopperasta
Kotimaa
07.05.2022 21:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin

Suomen kansallisoopperassa palkitaan parhaillaan kotimaisen television tekijöitä ja ohjelmia. Palkintojenjakoa ei ole kuitenkaan todistamassa Martina Aitolehti, joka saattoi tehdä Venla-gaalassa kaikkien aikojen nopeimman näyttäytymisen:

Martina saapui kansallisoopperan punaiselle matolle upeassa iltapuvussaan, poseerasi tottuneesti kuvaajille ja jakeli runsaslukuiselle medialle pakolliset kommentit. Sen jälkeen tummaverikkö teki täydellisen U-käännöksen ja painoi Helsingin pimenevään iltaan.

– Lähden heti tämän punaisen maton jälkeen suorinta tietä lapseni luo kotiin. Lähden aikaisin huomenaamulla Mallorcalle treenaamaan, Martina ehti sanoa Seiskalle.

– Tämä oli siis ihan tällainen in & out -tyyppinen näyttäytyminen. Kunhan vain tulin edustamaan niitä ohjelmia, joissa olen mukana ja that’s it.

Martina Aitolehti.

Taas luksusluomuksessa

Tunnettu hyvinvointivalmentaja ja some-julkkis jaksoi painaa toista peräkkäistä iltaa gaalahumussa. Perjantai-iltana Martina edusti Emma-gaalassa Pradan ökymekossa. Nyt yllä oli toisenlainen luksusluomus.

– Tämä Alexandre Vauthierin iltapuku. Vähän eri kuin eilen, hän hymyili.

– Onhan tämä rankkaa juhlia peräkkäisinä iltoina. Olen vähän huono valvomisessa. Mutta sanotaanko näin, että minun mittakaavassani meni myöhään.

Martina Aitolehti.