fbq
Kotimaa
13.08.2022 13:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram
Temptation Island Suomi Karim Josku
Tällaiset välit on TIS-Karimilla ja TIS-Joskulla
Kotimaa
13.08.2022 13:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Instagram

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Karim Hamad ja Josefin "JoskuPörhö erosivat myrskyisästi viime vuonna.

Eron jälkeen monet ex-parin seuraajista ovat udelleet heidän väleistään. Karimin yksi seuraaja päätti kysyä mieheltä suoraan, ovatko he vielä tekemisissä. 

Millaset välit Joskun kans? Seuraaja kysyi Karimilta.

Lue myös: Ulosottohelvetti! TIS-Karim jätti maksamatta autokoulun ja parkkisakot - velat paisuvat

TIS-tähden vastaus oli hyvin kielteinen.

Ei me olla missää tekemisis! Karim totesi.

Karim ja Josku joutuvat kuitenkin kohtaamaan toisensa oikeudessa pian. Seiska on aiemmin uutisoinut parin väkivaltasotkusta. 

Karimia syytetään Joskun pahoinpitelystä sekä laittomasta uhkauksesta. Myös Joskulla on kaksi vierillä olevaa pahoinpitelysyytettä, sillä häntä syytetään Karimin pahoinpitelystä.

Lue myös: TIS-parin väkivaltasotku paljastui! Karimia ja Joskua syytetään toistensa pahoinpitelyistä - tästä on kyse

Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin, että syytteet ovat saman diaarinumeron alla, eli ne liittyvät toisiinsa. Syytteisiin johtaneet tapahtumat sijoittuvat vuosille 2020-2021.

Karim on somessa kertonut olevansa nykyään sinkku. Josku on puolestaan seurustelusuhteessa.

Kahdesti Temppareissa

Ex-pari on osallistunut Temppareihin kahdesti. Ensimmäisellä kerralla Josku seurusteli silloisen kumppaninsa Leevin kanssa. Karim oli puolestaan yksi saman kauden sinkkumiehistä. 

Josku ja Karim ihastuivat Viettelysten saarella. Leevi ja Josku lähtivät saarelta kotiin pariskuntana, mutta Karim ja Josku alkoivat pitää toisiinsa yhteyttä heti Suomeen palattuaan. 

Lue myös: Muistatko vielä TIS-Karimin ja TIS-Leevin kanssa heilastelleen TIS-Joskun? Näin hänellä menee nyt

Leevi paljasti TIS-kauden päättymisen jälkeen, että Josku oli suudellut Karimia samana iltana, kun he palasivat kuvauksista kotiin.

Tämä johti Leevin ja Joskun lopulliseen eroon, ja Josku alkoikin seurustella Karimin kanssa heti tämän jälkeen. 

Joulukuussa 2019 pari yllätti kaikki osallistumalla Temppareiden seitsemännen kauden kuvauksiin pariskuntana.

Karim ja Josku astelivat viettelysten saarelle kesken kauden, mutta vierailu jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen Josku halusi luovuttaa leikin nähtyään Karimin intiimit puuhat sinkkunaisten kanssa.

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Pari vakuutteli myöhemmin TIS Extra -ohjelmassa, että he yrittävät saada suhteensa toimimaan, vaikka draamaa oli ollut paljon.

On-off-suhde päättyi eroon

Huhtikuussa 2020 pari puolestaan ilmoitti somessa ottavansa suhteessaan aikalisän, ja vain kuukautta myöhemmin Karim kertoi erosta Instagramissaan. 

Vain muutamia kuukausia myöhemmin Karim ja Josku yllättivät seuraajansa täysin, kun he jälleen kerran julkaisivat kuvia yhdessä.

Lue myös: TIS-Joskulla uusi rakas! Exä-Karim paljasti käyvänsä terapiassa

Tammikuussa 2021 he ilmoittivat kihlauksestaan. Tuolloin Seiska uutisoi muun muassa siitä, että Joskun Instagramin videotarinasta paljastui parin suunnitelleen häitä ja Joskun valinneen itselleen jo muutaman morsiusneidon.

Pariskunta erosi viime kesäkuussa. Josku on tilittänyt erosta Instagram-tilillään.

– En ajatellut kommentoida eroasiaa sen enempää, mutta välillä vaan alkaa v*tuttaa, kun ihmiset eivät ota vastuuta teoistaan, Josku kirjoitti tuolloin.